- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
kalifa777 #14545 üzenetére
Bár a befektetési életbiztosításokkal a rosszhírű unitlinked-ek óta nem nagyon foglalkoztam, de szerintem sokat azóta se változott hogy max. visszakapod amit befizettél, arra valami kamatot, meg még egy minimális összeget, de abból szvsz. nem lesz sokminden fedezve.... persze ha találsz olyat ami fizet is rendesen baj esetén (a rendes alatt >10M értem mindenféle külön feltétel nélkül), meg még hozamot is ad a berakott pénztre, hajrá (nem mintha bármilyen 2in1-nál nem lenne jobb bármikor külön keresni egy rendes biztosítást meg egy rendes befektetést...)
-
updog
őstag
válasz
kalifa777 #14542 üzenetére
Szerintem köss rendes életbiztosítást (nálunk ez feltétele is volt a hitelnek, persze már évek óta megvan úgyhogy nem volt gond).
A "rendes" alatt pont azt értem, amit írsz: a semmire (???? ne mondjunk már ilyet!) fizetsz, viszont ha történik valami, akkor nem annyit kap a család amiből éppenhogy a temetést (meg esetleg a fennmaradó hitelt) ki tudja majd fizetni és kész.
Ha (neadjisten) meghalsz, lerokkansz, akkor máris kiesik egy kereset, havi párszázezres bevétel minusz, esetleg életed végéig el kell látni, speciális eszközök kellenek, át kell alakítani a lakást stb.
Nekem a biztosításban a "sima" halál 20M, baleseti halál +20M (tehát azon felül), közlekedési baleseti halál +10M. Rokkantságot most nem tudom fejből, de rokkantság %-os arányában hasonló összegek. Mindez havi ~5.000 körüli összegért. Igen, sose látom viszont ezt a pénzt, ne is lássam semmilyen formában.
-
Stanlee
őstag
válasz
kalifa777 #14539 üzenetére
Van bank, ami alapbol kotott az ugyfeleknek ilyen biztositast, en meg amikor felvettem a hitelt, ez extra volt es a bank nem kovetelte meg.
Mielott megkotod, szerintem erdemes a biztositasi felteteleket elolvasni, nehogy feleslegesen fizessetek a diajat, aztan baj eseten keressen a biztosito kibuvot, hogy a megmaradt fel az volt a fo kereso es a masik kiesese nem jelent gondot - ez valami vad gondolat, de sose lehet tudni.
es ahogy oppenheimer irta, erre van kulon hitelbiztositas termek.
-
Mercutio_
félisten
válasz
kalifa777 #13643 üzenetére
Klíma van, konyhai gépek vannak (hűtő tavaly lett otthon melegében cserélve), mivel 1-2 éven belül elképzelhető, hogy kisebbe mennénk és egyébként is jó állapotban van nem szeretnénk már rákölteni.
Gombinyó: Valami olyan rémlik, hogy kijönnek ellenőrizni megtörtént-e a felújítás ami a számlán van, illetve előtte-utána képekkel kell igazolni
(de sajnos ilyen ismerős sincs
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest