- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Kickass #32265 üzenetére
Nem ez a gond, mert a kamatfordulót sem "éri" meg a hitel, ki akarjuk fizetni, csak meglepődtem, hogy ~10% körülire akarják a kamatstop után felemelni. Én is ilyen 6-7%-ról hallottam / olvastam, de túlzottan nem mélyedtem el a témában....
És inkább azért is zavart nagyon, mert a feleségem úgy tervezte, hogy veszünk a mostani helyett egy másik lakást plusz hitel. Én meg úgy, hogy a mostanit megtartanánk. -
válasz
Kickass #31964 üzenetére
Félreérthető volt: magasan képzett munkaerő számára IS. Nyilván a többség opi lesz, de minden gyárba kell mérnök is bőven. Amúgy a lényegen nem változtat, sok munkahely létesül ezekben a gyárakban. Így is már jórészt vendégmunkással tudják csak feltölteni az üzemeket btw.
-
-
axioma
Topikgazda
válasz
Kickass #29534 üzenetére
Lakas az nem a tarsashazi lakas, hanem ami jogilag lakascelu ingatlan. Az ikerhazfeled az, meg a csaladi haz is, ebbol a szempotnbol (anelkul hogy beleolvastam volna, a kedvezmeny a lakoingatlanra jar kimondottan - tehat ha ures telket, szantot, garazst veszel illetve cserelsz, arra nem; illetve csak 1 - 1 tranzakciot lehet szembeallitani, konkretan pont azert mert 1 db helyen lakhatas megoldasahoz jar a kedvezmeny).
-
Nehaiu
csendes tag
válasz
Kickass #29532 üzenetére
Caerepotlo vetel neven fut, itt lehet rola olvasni: http://ingatlan-illetekfizetes-szabalyai.hu/a-cserepotlo-vetel-szabalyai/
-
KMT
addikt
-
freaghill
őstag
-
törölt tag
-
axioma
Topikgazda
válasz
Kickass #21847 üzenetére
Ikerhaznal statikailag kulon haz, akkor kell tenyleg ket tartofal a ketto koze, ami a telekhataron van, nagyreszt fuggetlen epuletek (ld. le lehet bontani a felet, max. a tetozarast megcsinaljak).
Amiket most annak arulnak az valoszinuleg 2 lakasos tarsashaz 1 telken, na ott ilyen muszaki eloiras nincs, azon mulik hogy konkretan mit epitettek meg. Van megfelelo hangterjedes-gatlas, de kerdes, hogy alkalmazzak-e. Ezt vagy epites kozbeni fotoval vagy muszaki felmeressel lehet megtudni.
Megjegyzem azert mar a tavolsagok miatt is jobbnak kell lennie mint a panelban, illetve ha nincs nagy kulonbseg, akkor nem fog teged zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest