Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Mercutio_ #9494 üzenetére
attól, hogy valami körtünet és evidencia, nem kellene megugorhatatlan feladatnak lennie. (Csak nálunk).
Az orvoslás is így működik, megvan a tünet, felállítasz diagnózist, abból levezetsz egy kezelésmódot és ha nem megy, akkor módosítasz rajta.
De ebbe tényleg nem mennék bele hogy melyik szereplőt milyen motiváció vezérli, és miért nem így működikA példánál próbáltam az átlagpógi szintjén megmaradni - bár tanult embernek tartom magam, nekem is sokkal emészthetőbb és megfoghatóbb (illetve én is az vagyok), ha mondjuk a fodrászt hasonlítom a beosztotthoz, a mészáros lölö féle skálán már nekem is felfoghatatlan összegek mozognak....illetve a tényleg orbitális tőkét felhalmozó kapitalista csoportosulás nekem már a személyes meggyőződésembe se nagyon illik bele (ha mondjuk még a korábban leírt defektek nélkül működő rendszerben élnénk, akkor sem).
Viszont engem pl igen, zavar - nevezhettek előítéletesnek, ezt az előítéletet fel is vállalom - ha mondjuk azt látom, a fodrász 1 órányi bevétele, hasznossága mondjuk egy nempályakezdő adótanácsadóéval vetekszik pl, hiszen messze nem egyforma "effort" van mögötte (egyszer emgtanult szakma vs folyamatosan frissítendő tudás), és itt csak a rendszer biztosította kiskapuk teremtenek erre lehetőséget.
Nyílván benne van a pakliban, hogy ezek a rendellenességek a hosszabb távon valamilyen szinten kompenzálódnak, deaz általad is leírt okok miatt erre reális ekretek között nincs esély - ergo a kiskapuzás átlagpógi szintjén is megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asustor NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest