Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
Csabroncka #6620 üzenetére
viccelsz ugye? ki fog ilyen gazdasagi kornyezetbe bevallalni 3gyereket?egy tanult diplomas fiatal budapesti hazaspar, vagy mondjuk egy gyari munkas szabolcsba?
lassan 1 eve hogy nyugatEU-ban lakok es hidd el nem olyan rossz a Magyar oktatas mint amilyennek hangoztatjak...
EU alatt nem ertem mit ertesz a nepet kell nevelni hogy eljen egeszegesebben (sport mozgas, jo kaja) nem uj korhazakat epiteni..avval meg kvara nem ertek egyet hogy szerinted a vasutat, autopalyat nem kell fejleszteni, nagyon is kellene hisz tranzit orszag reven eleg sok lovet le lehetne akasztani az atmeno kamionostranzit forgalombol csak nem tesszuk...
ill. azt se ertem miert csak svajcba van/mukodik hogy a kamionokat felpakoljak a vonatra itthon ilyet sose lattam pedig szerintem jo lenne a kamion sofor is pihenhetne, talan kevesebb baleset is lenne.
jelen allas szerint a sok kimuvelt egeszseges gyerek erettsegi/diploma utan lep nyugatra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest