Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Drizzt #24928 üzenetére
én szegről-végről nézegetem csak a kínálatot Zalaegerszegen, nálunk is jelentősen több eladó van most, mint október-november környékén.
Viszont az árakból itt sem engednek. Van olyan sorházi lakás, amit tavaly októberben néztünk meg haveromnak, akkor is 31,5m volt az ára, és még most is... Vele majdnem tökéletesen szembe volt egy hasonló állapotú kádár kocka 36-ért, ami végül 32,5-ért ment el (bár sztem még az is sok volt érte), de a sorház tulaja kitart. Emellett árulnak még egyet, 2-vel odébbi sorházban, az 36-ért volt tavaly októberben, most már azt is visszavették 31,5-re, de láthatólag még ez is sok értük.
Hogy miért több az eladó ingatlan? Szerintem az is közre játszik, hogy akik eddig kivártak az eladással, mert hogy "lesz ez még drágább is", azok lassan rájönnek, hogy már nem fog ez feljebb menni, viszont a megálmodott árból nem akarnak engedni. Legalábbis itt több olyan hirdetés is felkerült az elmúlt időszakban, amin látható, hogy nem az elmúlt fél évben "halt ki belőle a nagymama"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest