Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz Drizzt #24928 üzenetére

    én szegről-végről nézegetem csak a kínálatot Zalaegerszegen, nálunk is jelentősen több eladó van most, mint október-november környékén.
    Viszont az árakból itt sem engednek. Van olyan sorházi lakás, amit tavaly októberben néztünk meg haveromnak, akkor is 31,5m volt az ára, és még most is... Vele majdnem tökéletesen szembe volt egy hasonló állapotú kádár kocka 36-ért, ami végül 32,5-ért ment el (bár sztem még az is sok volt érte), de a sorház tulaja kitart. Emellett árulnak még egyet, 2-vel odébbi sorházban, az 36-ért volt tavaly októberben, most már azt is visszavették 31,5-re, de láthatólag még ez is sok értük.
    Hogy miért több az eladó ingatlan? Szerintem az is közre játszik, hogy akik eddig kivártak az eladással, mert hogy "lesz ez még drágább is", azok lassan rájönnek, hogy már nem fog ez feljebb menni, viszont a megálmodott árból nem akarnak engedni. Legalábbis itt több olyan hirdetés is felkerült az elmúlt időszakban, amin látható, hogy nem az elmúlt fél évben "halt ki belőle a nagymama"...

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák