Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
atee07
tag
Na hurrá...
Utálom az UTE-t,de a Fradit sokkal jobban,a végén már az újpestieknek szurkoltam,hogy ne a takonyszínűek legyenek a bajnokok.Hiába...
Tudtam,hogy a Fradi lesz a bajnok,már a meccs előtt.Tökölit ezért nem tiltották el
A Loki sz@r volt,elismerem,főleg az elején a védelem,amikor megláttam,hogy Vincze+Nikolov kezd,akkor már éreztem a bajt,Szekeresnek kellett volna kezdenie.Nálunk Sándor Tobén látszott leginkább.hogy bajnoki címet akar.Jobb lett volna,ha mi várjuk a 3. helyről a meccset,akkor bajnokok lennénk.
Na,a Fradiból bajnokot csináltak,ez a lényeg.Az is furcsa,hogy az utóbbi hetekben az MTK folyamatosan kikapott,az UTE meg folyamatosan győzött,most meg minden másképp volt azon a meccsen.
Azt mondták,hogy tavaly elvettükk a bajnoki címüket,csak arra nem emlékszik senki.hogy 2001-ben az utolsó fordulóban:Loki-Fradi 0-1,ezzel lett bajnok a Fradi,az volt még egy bundagyanús meccs.A Fradi tényleg nem egy sportszerű csapat,Pintérrel az élen,nem ok nélkül volt az a 9 piros tavasszal
Lipcsei mindenkitfelrúg,ha nem tudja szerelni+amúgy is,az IQ-betyár,drogos fejű Gerára szintén ez igaz,de a többiek sem jókisfiúk.Nálunk egyedül Bajzát ilyen típus,nem az egész csapat.
Na egyenlőre ennyi,a csalódottságomat,és a mérgemet még így sem tudtam kiadni magamból.Az elején még gratulálni akartam a Fradinak,de ideérve minden sportszerűség eltűnt belőlem,és csakazértse.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Loki sz@r volt,elismerem,főleg az elején a védelem,amikor megláttam,hogy Vincze+Nikolov kezd,akkor már éreztem a bajt,Szekeresnek kellett volna kezdenie.Nálunk Sándor Tobén látszott leginkább.hogy bajnoki címet akar.Jobb lett volna,ha mi várjuk a 3. helyről a meccset,akkor bajnokok lennénk.
Lipcsei mindenkitfelrúg,ha nem tudja szerelni+amúgy is,az IQ-betyár,drogos fejű Gerára szintén ez igaz,de a többiek sem jókisfiúk.Nálunk egyedül Bajzát ilyen típus,nem az egész csapat.