Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
A világon összesen 3 nyelv van, az angol, a spanyol, és a német, a többiről nem hallottam, vagy ha igen, utoljára 8 éve. Tehát más nem létezik, ezt a hármat meg majd fordítja a beépített google translate, minden más nyelv támogatását kötelezően töröljük. Elég sokat foglalkoztam mostanában ezzel, én már csak tudom.
-
Pikari
veterán
Simán kihagytad az Applet, ők is saját gpuval nyomulnak az arm processzoruk mellett. Igaz, nem Androidon. Aztán android x86ra is van, az intel mobil processzoraihoz is. Végülis ez kb 7 nagyvállalat, akkora költségvetéssel, mint fél magyarország, amikről saját bevallásod szerint te nem hallottál, tehát nem is létezik. Így akkor nekem sok hozzúfűznivalóm már nincs is
-
Pikari
veterán
Nem, a qualcomm a saját magjait rakja a socjaiba, amik utasításkészlet szinten armv8 kompatibilisek, de az a saját dizájnjuk. A qualcomm igp-je szintén saját fejlesztésű (aminek az alapjait az amd-től vettek valami másfél évtizeddel ezelőtt).
IGP-ket meg ARM procikba készít egy tucatnyi vállalat, azokon kívül, amiket Abu felsorolt, még ott van az nvidia, a vivante (verisilicon), samsung, meg ezeken kívül valószínűleg egy csomó olyan, amikről én nem tudok.
-
Pikari
veterán
válasz
ergoGnomik #14 üzenetére
Rendben, kijavítalak. Nem mindenki ugyanonnan licenszeli a igpt. Van, aki saját maga tervezi, így ők elesnek a gyártóspecifikus képességek lehetőségétől, és a teljesítmény is szuboptimális lesz.
Ami számomra nem világos, az az, hogy a google hogyan kívánja ezt a tiltást megvalósítani, hiszen a kernel fölött nincs kontrolljuk, és afölött sem, hogy a gyártó milyen libgles2.so-t másol a fájlrendszerébe.
-
Pikari
veterán
válasz
ergoGnomik #7 üzenetére
Mivel a google rendelkezik processzorokkal, jogosulatlanul optimizálhatja a saját chipjére az opengl implementációt a versenytársak rovására.
-
Pikari
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest