Hirdetés
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125 #16461 üzenetére
Nincs egy hónapja,hogy eltemettem a 12 éves német juhászomat-ugyanezzel a tünetekkel indult,volt több hullámvölgy,de hiába.Több orvos is látta,de megmondták,ideig-óráig tudják csökkenteni a fájdalmát,készüljek a legrosszabbra.
-
lacos001
senior tag
válasz
Mindenképpen műtét lenne részemről,ha a helyedben lennék........
Ha ez lesz a döntés,akkor sok sikert kivánok!
mellesleg a 60-70K nem is sok,a francia bulldogunknak "térdficam" utáni izületi tok balhé miatti műtéte volt 55K+3x10K infúzió+15K egyéb költség,kötözés,gyógyszerek stb.....de minden költséget tekintve,ami nem tartozik szorosan ide simán 150K volt 4 évvel ezelőtt.....és ez nem gerincbonyolultságú beavatkozás volt -
kenwood3
addikt
válasz
Kidussal értek egyet, 1 jó dokit keresnék és én is belevágnék
-
capulet75
addikt
válasz
Ő a te társad, ahogy te is az övé. Küzdj érte.
-
Kidus
őstag
válasz
En bevallalnam, olyan dokival akiben bizok.
Ha gondolod korbe tudok kerdezni tanacsert, kihez merre de ha jol emlekszem azt irtad Pest neked kicsit messze. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #16454 üzenetére
Szia!
Ha pesti vagy, lehet érdemes lenne elvinni Rákosligetre.
Ha érdekel, priviben elküldöm Olasszy Krisztián telefonszámát,Üdv
Z
-
Kidus
őstag
válasz
runner 125 #16454 üzenetére
Te tudod, mi a legjobb a kutyadnak, mennyi idotok van ra, amig felepul, mik a lehetosegek ( anyagi es nem anyagi ).
Oreg kutyanal mindig riziko az altatas, a mutet, es a felepules is lassabb.
Viszont nyilvan igy nem maradhat, ha nagyon szendved tole, tehat vagy elaltatas, vagy mutet.
Ha ezen kivul semmi baja, es a folyamattal tisztaban leve van ra lehetoseg, en nekimennek a mutetnek, ha az en kutyamrol lenne szo.
Van amelyik kutya tiz evesen mar nagyon oreg, de van amelyikben meg boven van par ev, ezt te tudod te latod az allatot -
Bjørgersson
félisten
válasz
runner 125 #15011 üzenetére
Értem. Jobbulást nektek és kitartás!
-
Lompos48
nagyúr
válasz
runner 125 #15011 üzenetére
Sajnos közelebbi ismeretségi körömben 2 esetről tudok (apakutya és fia). Nagy kifutójuk van, idejük nagyon nagy részét ott töltik. Ami a feltételezett okként felmerült az a lebetonozott kifutó. Sajnos visszaút ebben az esetben sincs, de elgondolkoztató, nagyon.
-
válasz
runner 125 #15007 üzenetére
De aranyos!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nagyon szép.
Mit mondott a doki?
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Szép kutyi!
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #12533 üzenetére
A Fressnapfban most épp akciós a Get Off leszoktató és távolságtartó spray. Tapasztalatom nincs vele, de egy próbát szerintem megér.
Másik ötlet a láthatatlan kerítés, de az kicsit nagyobb beruházás. -
törölt tag
válasz
runner 125 #9356 üzenetére
köszi srácok, amúgy ja
-
kircipeti
senior tag
válasz
runner 125 #9340 üzenetére
Szerintem ez nem kotheto eletkorhoz.
Az enyem meg le is ul a kaja elott, mert addig ugysem kapja meg. Nemugy a macskak, akiktol mindig felek, hogy leharapjak valamelyik ujjamat kajaosztaskor
-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125 #9337 üzenetére
Nálunk ma 1 macska pisálta össze magát a félelemtől , mert bejött az udvarra a 2 kutyám meg mint 2 veszett vad megtámadták! Ha nem vagyok ott a macska már alulról szagolná az ibolyát , mert szerencsétlen hasas és majdnem ez lett a veszte , mert alig fért ki a kerítésrács között a nagy hasa miatt ! Miközben kifele tuszkolta magát összepisálta magát de szerencséjére az ott létem megakadályozta , hogy bármi baja legyen
-
válasz
runner 125 #7064 üzenetére
Mindenfele kotekedes nelkul irom a kovetkezoket es a kutyat is sajnalom, hidd el.
Ezt csak igy tudom en felfogni. A kutyaert a gazdaja a felelos minden esetben. Ezert is irtam, hogy jobban kellett volna figyelni ra. A rendoros temanak ehhez semmi koze. En is ramentem egyszer a kutyam labara (illetve nem mentem ra, csak surolta a szoret) es eszembe sem jutott magamrol elterelni a felelosseget. Ha jarok ki a garazsbol allandoan szemmel tartom hol van eppen (tukorben es korbe nezegetessel), ha nem latom, akkor kiszallok es ranezek. Es nagyon fontos, hogy az udvarban csak lepesben a kocsival, igy ha veletlen neki vagy ramennel, akkor sincs nagyobb baj belole, mert nyikkanik. Ezeket muszaj ahol autoval/tgk-val kozlekedsz a kutya teruleten. Az nem kifogas, hogy nehez meg lehetetlen lett volna megoldani. Oda kell figyelni, lassan kell menni, vagy el kell zarni a kutyat.
Nyilvan ami megtortent, azon mar nem lehet valtoztatni, viszont a jovore nezve hasznos lehet ha ezeket megfogadod.
-
Eagl3
veterán
válasz
runner 125 #7055 üzenetére
Kennel vagy valami elkerített rész... sajnos az ember a saját hibájából tanul a legtöbb esetben. Egyébként sokszor megtörténik ez a baleset, a múltkor egy 7 hónapos Shar-pei -t ütött el a fiatal hölgy gazdi, sajnos ő sem maradt életben, mikor kiengedték az állatorvostól otthon belsővérzése lett...
-
Diego!
senior tag
válasz
De így meg az élete múlt rajta.
Ez borzasztó -
válasz
De naponta 8x egyszerűen kivitelezhetetlen lett volna oda-vissza mászkálni, csak azért, h bezárja szerencsétlent az ember.
Viszont ha bezarjatok most is elne. De nehogy valami lelki terrornak vedd ezt, csak ezzel nem lehet a felelosseget a helyzetre vagy a kutyara haritani.
-
válasz
runner 125 #7050 üzenetére
Sajnalom!
Ettol fuggetlenul egy vak es suket kutyara jobban is vigyazhattatok volna, ha o mar nem tud epp ezek miatt.
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #7050 üzenetére
Ilyet...
Szegényke
Nekünk is ott vannak a kocsi mellett a kutyák, de csak a nagyok, őket simán észrevenni. A 13 éves tacskó keveréket mindig is bezártuk. Ő is vak mindkét szemére szürke-hályog miatt.
-
ladybug
őstag
válasz
runner 125 #4652 üzenetére
Igen, valószínűnek tartom, hogy féltékeny. Ha titeket lát, azt azzal köti össze, hogy vele kell foglalkozni, mert ha magatok vagytok egymásnak, akkor ő bizony kint marad.
Sok simogatás, játék oldhatja meg a gondotokat, de ne essetek túlzásba. Nem kell minden alkalommal játszani vele és szeretgetni, ha sír. Néha csak szóljatok neki kedvesen, az is megnyugtatja.Hamarosan feldolgozza, hogy háttérbe szorult. Remélem minden ok lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
..ennyire kihalt?!
-
TomiLi
addikt
válasz
Hát én nem hozzáértő vagyok így passz!
De a spektrumon szokott lenni egy műsor, ahol egy angol nő x idő alatt átneveli a problémás kutyusokat! Mondjuk a Tiéd nem ez a kategória, de nagyon jó ötleteket lehet meríteni, ha kutyanevelésről van szó!Amúgy lehet, hogy erősen ez a féltékenység játszik nála!!! Eddig biztos, csak azt érezte a kutya, hogy ha mellette vagy csak vele foglalkozol..... most osztoznia kell a Hölggyel is....
Más: Ősagárd képek 2
videó -
Winner_hun
félisten
válasz
runner 125 #3962 üzenetére
Na ez nálam is így van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #3954 üzenetére
Saját kutya esetében nevelés kérdése. Idegen kutyáknál esetleg a szalmiákszesz szagát nem szeretik a kutyák tudtommal.....
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Nyakörv létezik!
Nekünk is van sziklakert,de most az új kutyát se foglalkoztatja,meglesi a benne lévő medencét,meg ráül a virágokra
azt ennyi!
-
niyabinghi
tag
válasz
Spré esélytelen, négyméteres betonfaltól meg nem látszik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest