Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Nem fogja megtanulni önmagától, élete végéig belehugyozik mindenbe, vízbe, kajába, fekhelyre, teraszra, kapura. Nálunk a családban csak nekem vannak szukáim, mindenki másnak kanja van és a fele háznál ugyanezt csinálják. Az egyik helyen a nyitott ajtón egész nap udvaron vannak és bemennek a konyhába lehugyozni a mosogatógépet, meg a kis széket, aztán kimennek újra, látszik a kamerafelvételeken és hiába verik el őket seprűvel pontosan amikor pisálnak, akkor sem hagyják abba. Biztos van rá oktatási módszer hiszen mindenre van, ez pedig kanoknál egy jellemző probléma, ivartalanul is ugyanúgy csinálják, de mivel engem nem érint nem tudom mi a megoldás rá.
A sok ok közül az egyik ez volt amikor eldöntöttem, hogy kant a büdös életben nem vagyok hajlandó venni és tartani. Meg a másik a kerítésmászási mánia, ami megint csak említve lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest