- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payphone
tag
Azért egy két kérdőjel maradt bennem. Egyrészt hogy az van írva all platforms. most akkor jön még ps4-re is? Valamint hogy oké felhúzták a karakterek meg egy két főbb tárgy mint a fegyverek textúráját de minden mást meg úgy hagytak. Picit érdekesen néz ki hogy a karakteretek arca majdnem hogy mostis elmenne egy ilyesmi mesés grafikai világba de minden más meg teljesen elvan mosódva. Kicsit így furán néz ki szerintem de majd meglátjuk
Azért jólesz újra végig vinni. Bár én nem olyan régen végig toltam PC-n, és azért vannak bugok friss hardveren mert logikázni kell mit hova állítasz vagy kifagy. PS2-ön elég pixeles
ps3-on meg sajnos a HD kiadásnak nemvolt dobozos változata csak PSN és azt meg már nemtudom megvásárolni sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest