Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
12,9"-es Air jöhet.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
xsjado93
senior tag
Jöhetne airrefelé is
Your life is a lie.
-
7Heads Drago
veterán
az iPhone viszont hardverben alig
Kár volna, még a végén az Apple tulajok nem ismernének fel egy almás telot.
Pedig szerintem lenne mit.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Danipicur2
tag
Mondjuk akkor már lassan ideje lenne engedni a 9th gen iPad 329$-s árából. Mondjuk 249-299 környékére. Mert jövő őszre már 3 éves lesz és kicsit gáz a megjelenés óta ugyanazon az áron tolni
Pedig az iPhone esetében szoktak engedi az idő előrehaladtával, akkor miért nem teszik ezt az iPaddel? Mondjuk az nagyot ütne, ha a 10th gen iPad lenne 329$ és akkor lehet részemről a 9th gen 299$, hogy a 10th gen felé tolják a népet mindezt az Air/Pro frissítésnél.
Nem mintha én 9/10. gent akarnék venni a 8. utódjának, de azért na[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
Danipicur2 #5 üzenetére
Pont ezt neztem par napja. Par evig tabletfronton csak az ipad volt a szlogen, de most szivesen csak a Mini6-ot vennem szivesen, amiben az iphone 13 hardvere van. A tobbi nem eri meg az arat (iphone 11 es 12 SoC).
Oke az ipad gen10 ara megint 150k alatt van (i11 hardver, csak kevesebb rammal). Az annyit meger, bar csak 3 GB ram van benne.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Az új alap Ipadre kíváncsi leszek. Bár sok újdonságot nem fog magával hozni úgy érzem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
worxland
addikt
"Az Air modellek maradnak a sima IPS LCD (Liquid Retina) paneleknél, az iPad Pro gépek pedig a mini-LED kijelzőket az iPhone 15 Próban is használt LTPO OLED-re válthatják." - 2024-ben végre lesz OLED az iPadben.
Most néztem meg, mikor rakott OLED-et a Samu a tabletjébe. 2015-ben.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyobb frissítések jönnek az iPadek között 2024-ben, az iPhone viszont hardverben alig, inkább szoftverben újul meg.
- AKCIÓ - Amazon Kindle Paperwhite 5 Refurbished (8 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- iPad 9th gen+logitech Slim Folio
- Ipad 9 64gb 2025 augusztusig garanciális
- APPLE iPad Pro 12.9 Wi-Fi + Cellular 256GB - Space Gray
- Apple iPad Pro 11" Cellular tablet, 256GB memória, Wi-Fi/5G Asztroszürke + Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest