- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Létezik olyan HDD rack, ami:
- USB 3.0-ás vagy gyorsabb
- Legalább 2db 3,5"-os SATA HDD-t fogad - jelenleg 2x 2TB lesz benne
- RAID-1-et tudja
- Le lehet kérni a HDD adatokat (állapot, hőmérséklet) - hogy távolról is meg tudjam mondani, csereérett-e az egyik HDD
- Megbízhatóan működikHa hangos, nagyon világít, műanyag, vagy billeg, az nem számít, mert a pincében lesz a rack szekrényben, nem fogok hozzányúlni, hacsak nem kell HDD-t cserélni benne.
Ezzel szemezek, de nem láttam itt a topikban róla véleményt:
MAIWO K35262C -
válasz
King Unique #6340 üzenetére
Köszi! Végül vettem egy ilyent, teljesen jól működik. Akciós volt az MM-ben, és még arra jött rá kedvezmény (ajándékkártya).
Így abszolút best buy vétel volt. 150MB/s-al tudtam winyót írni/olvasni, a kettőt is simán kezelte egyszerre.
-
USB 3-as HDD racket keresek (1 vagy 2 lemezes). Az Axagon ADSA-ST-val szemezek, viszont mindenképp olyan kellene, ami nem állítja le automatikusan a HDD-ket ha épp nincsenek használatban.
Létezik ilyen rack?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest