Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
robekri
üzenetére
Akkor olvasni kell sokat.
Pandawill az egyik legtrógerebb cég, a happy hourban jellemzően visszaküldött hibás készülékeket szórnak ki (vagy legalábbis jó sokat ezekből). Rendelj minidealról, ők "csak" a feladással trükköznek, de az is max 1 hét. Egyébként rendben vannak.
Ajánlott márkák:
Coolpad (F1)
Xioami (mindegy melyik)
Lenovók
JiayuEgyéb egzotikus márkákat én nem ajánlok, de mindenki a saját pénztárcájának a barátja
-
aytukabozs
addikt
válasz
robekri
üzenetére
Na happy hournál, flash dealnél, stb... meg különösen figyelni kell, mert újabban úgy fest ilyenkor raktári maradékot szórnak ki (sőt szerintem még felújított telók is kerülnek a szórásba).
(szerk.)
a (#37997) meg nem neked szólt
de megoldottad mert nem is a kérdésre válaszoltál 
-
spy14
csendes tag
Ezt ugye a posta hozza és nem a gls?
Royal Mail International Standard (Small Packets)
-
robekri
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Ez az első kínai rendelésem, ne hari.
Pandawillről nem hallottam rosszatEz a küld vissza?? Tehát bukom a postaköltséget, másik szar telefonomat kell megint csak használni hurráá!! :@
(mennyire örültem a happyhournak pandán, le volt engedve rendesen az ára QRVA ANYÁTOKAT PANDA, elnézést, de kivagyok eléggé, pénztárcám is elveszett 7végén. Nem ezek a legjobb napjaim)
-
Laza...
addikt
válasz
robekri
üzenetére
Küldd vissza garis problémával, még belül vagy a 45 napban. Ne cserét kérj, hanem az árát.
A "gyorsaság"ban semmi különleges nincs, átlag. Ha tegnapra kell akkor MM, ha holnapra akkor DHL. És olyan telefont kell venni, aminek van támogatottsága itt a fórumon - pedig itt a fórumon Te nem tegnap kezdtél, nem is tudom ezt miért kell leírnom...

-
robekri
addikt
Sziasztok! Rendeltem egy ilyen szutyok telefont:
TÖK szar a készülék. Hátsó kamera mára már nem is működik. (tegnap még ment) Középső gomb is villog illetve nem is világít már.
ÁLLANDÓAN kikapcsol amint nem használom.
Paypallell fizettem (kolégám segítkezett) mi a f@szt lehet ilyenkor tenni. (tök kivagyok miatta, már a telefonom hozzájutása is igen csak lassú, semmire kellő volt. (4x telefonáltam posta 30 napból nem sokára kifutok :@)
-
calogero198
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ok. Köszi az infot. Itt az ideje megismerkednem a Paypal topic-kal is...

-
aytukabozs
addikt
válasz
calogero198
üzenetére
Utóbbi.
PP egyenleg, a fennmaradó rész PP-n keresztül a társított kártyáról. PayPal tobicban is biztos ugyanezt mondanák
-
calogero198
csendes tag
Sziasztok!
PayPal-lal fizettem ebay-en rendelt 8000 Ft értékű terméket. De, utólag vettem észre, hogy a PayPal egyenlegem 5000 Ft volt valahogy mégis sikeres fizetés történt. Ez hogy működik? A hiányzó 3000 Ft-ot a Paypal-hoz rendelt kártyámról/számlámról automatikusan "utalja magának a PayPal"? Vagy az ár egyrészét (5000 Ft-ot) Paypallal egyenlítettem ki a 3000-et meg számlámról közvetlen utalással az eladó felé? Remélem a teljes 8000 Ft-ot Paypal-lal fizettem!?

-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Ez most CN, de a többi CN is hasonlóan belassult. Viszont most megint az SG tűnik gyorsnak áfa alatti aksimentes kategóriában.
Tényleg lutri az egész, de hát ettől szép ez a játék
-
ferke72
aktív tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Akkor mit szólsz a Hong Kong-Swiss post párosításhoz?
Tegnap felhívtam posta info számát nem sok eredménnyel viszont azt mondta az ügyintéző ezen a héten ide kell érnie..Lényeg hogy az eladó lapján nézem feedbackeket és van aki ugyanakkor rendelte mint én és már megérkezett hozzá..tudom átlag szállítási idő legalább 2-4 hét viszont nekem se mocorog a tn számom sehova.. -
szili.tamas1
senior tag
Egyebkent komolyan nem tudom mar mivel kell rendelni a csetreszeket, ev elejen a hk volt qrva gyors, aztan belassult. Utana a cn lett gyors, most meg...
Es a tied nem kivetel, az en cuccaim is ilyen idoket futnak ujabban. Van az elejen hogy vagy ket hetig ott cseszik a rezet kinaban, collection, meg 25 opening... -
beg
veterán
Jééé. Mozog.
2014-06-24 11:37, Arrival at inward office of exchange, HU
2014-05-31 15:25, Departure from outward office of exchange, HUCsak arra lennék kíváncsi, hogy a kínai vám és a magyar vám közötti 25 nap alatt vajon mi történhetett? Nem, nem akksi.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tutira mondom, hogy drágábbak, de utána kéne nézni / érdeklődni...
-
szunyooo
tag
Üdv. Rendeltem DHL-el ezt írja : Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható
Hozni fogják és akkor kell fizetnem? -
LámaZ
addikt
válasz
maj-viktor
üzenetére
Kivárom azt az egy hónapot, és visszakérem a pénzem, ha nem jön meg.
Olcsó, 10$-os rendelés. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
maj-viktor
üzenetére
dpd, ups, stb. ezek nem játszanak? vagy drágábbak?
-
jojoando
aktív tag
A királyi posta sima csomaginformációs száma helyi tarifával:
06 1 421 72 96
Kékszám mentesen! -
GIJoe
addikt
vásárolt már valaki a tmall.com-ról, nem a tmallboxról...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Magyar Posta - ajánlott (regisztrált) elsőbbségi levélként 500g-1kg között EU-s országba (FR): 4.125 Ft
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egyertelmuen ajanlott levelkent

-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
csomagküldés HU-> FR mit ajánlotok? 60 deka, kb. 15x10x10 centis dobozka (ebay reklamáció visszaküldése)
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen cuccot akarok venni, de sehol nem találok EU-n belül, sőt fix árasat még Kínából se, mind Amerika.
Segítene valaki keresni egyet?köszi
-
pomphl
csendes tag
A DHL nem fogadta el a vámpapírt és a visszaküldési papírokat. Ja és a scannelt import számla olvashatatlan.
"
Tisztelt Ügyfelünk,
Amennyiben nem megfelelően lett-ideiglenes kivitelben kiküldve a termék nem tudunk jogszabályi mentességet igénybe venni és a vámérték az áruérték+javitási költség lesz.
Mivel nincs olvasható import számlánk kérem küldjön számlát a vámkezeléshez."Így a 60usd-os telóból már lesz 160...
-
veector
senior tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Amúgy szerintem belenéztek a vámon a nyomok alapján. Ezért is tartom furának. Meg régen nem csináltak 3 elküldve státuszt.
-
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Alin belül biztonságos a közvetlen fizetés? 5 dolláros termék lenne. Paypal lehetőség nincs. -
tboy72
aktív tag
Méghogy a magyar
királyiposta lassú!!!
Ez azért finomabb!
Sikerült nekik több mint 10 nap alatt átvinni a szomszéd irodába!

-
veector
senior tag
Na ez fura lett:
2014.05.29
19:25
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.05.31
10:12
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.05.31
23:06
Küldemény információ:
2014.06.01
23:04
Küldemény információ:
2014.06.23
09:30
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.06.24
08:32 XY posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
gkawka
tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Átlag Postás Mancikának lövése nincs a saját nyomkövetési rendszerükről tapasztalat alapján... Múltkor rácsodálkozott, mikor egy cetlivel mentem, h kérem a levelem. Nem értette h honnan tudom h ott van náluk, ha még nem kaptam meg az értesítést!
Ja, a másik, h arról a csomagról SOHA nem is kaptam meg a postás cetlijét... szánalmas banda ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beg
veterán
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Ne tévesszük meg a tisztelt egybegyűlteket félinformációkkal. A régi rendszerükben még a 0.6 USD-s karkötő is volt vám előtt, majd vámkezelés után hozta a postás. Minden csetresz/bizbasz/egyéb megy a vámra miután lepakolják a gépről. Az, hogy fizetni kell-e vagy sem, csak utána derül ki.
Az újban meg rendre kimaradnak bejegyzések. Volt olyan, ami a posta szerint célországba megérkezett volt, pedig már rég az asztalomon pihent. -
kmarci25
veterán
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Akkor viszont nem stimmel. Egyik után sem kellett fizetni (mondom mindkettő telefontok, 10 dollár alatt), és az egyiknél - ahogy látható - ott van a vám elé állítás, a másiknál nincs.
Szerintem az lehet, hogy aminél nem kell fizetni, annál vagy felviszik az eseményt, vagy nem, miután jelentősége nincs.
-
maj-viktor
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Ezt cáfolom... volt olyanom ami után nem kellett és mégis ottvolt ez a státusz!
Állítólag még állnak át egy új rendszerre, azért van össze-vissza!
-
maj-viktor
őstag
+1 utáló köszönöm, ma is érdemes volt felkelnem!
Érdekes te sírsz itt, hogy 1nap alatt nem kapod meg... meg értelmezni sem tudod, hogy nem 7óra alatt, hanem +1nap... 31óra alatt volt Magyarországon belül a csomagot (jó ezt kijavították) és akkoris továbbra is itt rinyálsz...
Leírtam, hogy UK-val van tömeges tapasztalatom, azt írtam le, de ebbe is belekötsz, hogy de neked 1nap alatt itt van és még 1 nap alatt kiviszi a posta! Akkor miért ide rinyálsz!? Írj / hívd fel a postát...
Most mondjam, hogy az olyan értetleneknek, mint te, ilyen hosszan kell elmagyarázni, mert így sem értik meg
-
bl4ze
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Figy, nem kell mindent 44 mondatra húzni, elég unalmas már itt az örökös okoskodásod, nyolcezer embernek 1 mailben címezve tájékoztatóid.
Átlagban 1-4 nap alatt minden itt van, kivétel nagyon remote area UK royalmail az lehet 8-14 nap is.
Ahogy látod 1 nap alatt itt volt PL-ből, de a kedves MP
FerihegyenLiszt Ferenc reptéren ül rajta 3 napja.... -
maj-viktor
őstag
Érdekes, elég sokat kapok / postázok... az átlag 1hét (5munknap) nálam EU-s esetén (levélként ugyebár 2kg alatt)
Most ma kaptam 2 "csomagot" UK-ből, mely 2kg alatti, és 11-12nap volt (8munkanap)
Legutóbbi 1hét (5munknapos) volt...Elég nagy a szám, a rendeléseimből, mely alapján kimerem állítani ezt az 1-2hetet EU-ból!
Szóval te vagy eltévedve! És akkor most miért nem kaptad meg 1-2nap alatt!? Hmmm!? Pont ezért balézol, kicsit ellentmondásos amit írsz!
Amúgy ott is van még priority, mellyel kevesebb is lehet, de akkoris az 1hét az átlag! (én főleg UK-ből kapok, így arra írom)
Lengyelből lehet jobb a helyzet!
Alapból hülyeség az 1-2-3napod amit írsz, Magyarországon belül nem képesek 1-2-3nap alatt kivinni a levelet, csak ha elsőbbségivel adod fel! Akkor majd 3országgal arrébb jövő csomag hamarabb megjön, mi!?
Kérlek mondd már el hány csomag alapján írtad ezt az 1-2-3napot lengyelből!?
Mert én ~20-40db UK-s csomag után írom, így az már elég jó statisztikai szórás...
-
kmarci25
veterán
Ezt nem is állították vám elé:
2014-06-23 09:55, Budapest - Pestszentlőrinc 1 posta, Postán átvehető
2014-06-20 14:40, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-06-06 23:02, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-06-06 16:56, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-06-05 20:14, Küldemény felvéve / Item acceptedPedig ugyanúgy telefontok van benne (méretre, súlyra kb. azonos), mint legutóbb, azt meg vám elé állították.
2014-04-25 09:53, Budapest - Pestszentlőrinc 1 posta, Postán átvehető
2014-04-23 08:36, Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2014-04-22 12:30, Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-04-22 12:29, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-04-15 00:25, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-11 16:46, Célországba elküldve / Item sent abroadEz mitől függ? Hasraütéstől?
EU-n belüli rendelésről meg annyit, hogy nekem eddig az Angliában feladott ebay-es csomagjaim 5-6 munkanap alatt itt voltak Royal Air Mail-lel (1,9 font, de más postát nem is lehet választani). Épp ma rendeltem megint, státuszát frissítette az eladó (shipped), szerintem jövő hét elején tuti itt lesz.
-
LantosBerry8
senior tag
Bár a nyomkövetők, még mindig "célországba elküldve" státuszt mutatnak, de kíváncsiságból felhívtam a mindentudó "0640464646" -ot, ahol az ügyintéző hölgy elmondta, hogy pont a mai napon érkezett meg a csomagom....
- de mivel rengeteg csomag érkezett ezért, még 1-2 nap míg vámhatóság elé állítják, akik eldöntik, hogy vám köteles avagy sem.....
-
bl4ze
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Kicsit el vagy tévedve.
Ajánlott levél, kis csomag 1-2-3 nap. Nem 1-2 hét.
(UK, PL, NL stb.) -
bl4ze
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nemá futárral kelljen Lengyelországból küldeni.
Eddig 1-2 nap alatt minden itt volt, ajánlott kiscsomag.Erre most 3 napja ott tökölnek. Rohadjanak meg.
Nem basz szét az ideg, de pofátlan állatok ennyi. -
maj-viktor
őstag
Tudom, hogy most szétvet az ideg kb. az írásodból ítélve, DE!
Legközelebb rendelj futárral, ha sürgős! Ezerszer elmondjuk!A posta "lassú", a futár (DHL) "gyors". [PONT]
(persze van néhány ellenpont, amikor gyorsa a posta is és eseteleg a futár is lassú, de nem ez a jellemző) -
peeterson
csendes tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
nem. ali-s.
-
peeterson
csendes tag
akkor egy pozitív beszámoló, hogy van mikor jól alakulnak a dolgok.
első rendelésem volt.
telefon rendelve 06.02-án, első mozgás TN-en: 06.05-én. célországba elküldve. 20-án célországba megérkezett. igaz ez a státusz vasárnap frissült, azóta se vámkezelés elé állítva vagy valami, és még csak státuszfrissítés sem. ezért lepett meg hogy most jött a postás, és hozta a csomagot. átvettem, aláírtam, ennyi.
-
csabi236
tag
Nálam is hasonló volt külföldi csomaggal kapcsolatban, 2 hetet ültek rajta és nem történt semmi a csomaggal. De egy szépen megírt panaszlevél után 20 perc múlva hívott az ügyintéző és 3 munkanap alatt nálam volt a csomag. Sajnos ha nem keményít be az ember akkor nem foglalkoznak a csomaggal.
-
szlibud
tag
Amazon.com-ról rendeltem kb. másfél hónapja ~22 ezer Ft-ért, rendben meg is jött 1 héten belül.
Ma kapok egy e-mailt tőlük hogy 5,37USD refundot kapok export/import díj csökkenés miatt

Na ilyet se hallottam még, nem egy nagy összeg de pozitív meglepetés

-
Laza...
addikt
Nekem meg van olyan csomagom, amire a vámhatározat 6 napja kiadva. Persze hogy nem jön, egyre nyomorékabb banda

-
-
bl4ze
veterán
Döbbenet! Csatlakozom én is az MP-t gyalázók táborába:
EU-s Lengyel küldemény, sürgős - holnap utazok el, pár óra alatt itt van Magyarországon :
Package sent from Poland 2014-06-20 14:25 WER Warszawa
Package acceptance 2014-06-21 21:15 BUDAPEST 1005Vártam tegnapra. Semmi.
Vártam mára. Semmi.Felhívom a nagytudású 06464646-ot : nézi nézi. Hát ez mégy Ferihegyen van. Miiiiiiii???? 3 napja?
Hát igen és elkezd kábítani, hogy túl sok szingapúri csomag érkezett be. Mondom neki ácsi ,ez nem vámárú ez EU-EU küldemény, be sem kerül a vámhivatalba. Na ekkor már nem tudott mit mondani. Nem dolgozták még fel. WTF

Megpróbálja előre vetetni, vagy esetleg menjek be Ferihegyre érte. (Budaörsről hogyne!)Szóval rohadjon meg a MP, itt van a csomag kevesebb mint 7 (!) óra alatt Lengyelországból, de nekik 2 munkanap sem elég , hogy kézbesítsék Budaörsre....

-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Doky1988
üzenetére
ingyenposta se' igen van (amire meg igen az a legdrágább kategória, bár ha DHL-lel rendelsz akkor ez tökmindegy)
ami már lényegesebb hogy már az alapáraik is drágábbak a legtöbb shopnál, mostanában a minideal amire kevesebb panasz van, hasonlítsd össze amit venni akarsz és dönts
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Gyerekek én is azt mondom mixeshoptól se rendelek többé..
Rendeltem egy NEO N003-mat, rájuk írtunk tegnap, hogy jó lenne ha küldenék, erre azt irják hogy irtak e-mailt június 17én (amire válaszoltam is 18án) és nem válaszoltam, hol ott válaszoltam nekik, és elfogyott... 215$ fizettem érte..17én annyit írtak, hogy csak fehérbe van fekete helyett.. válaszoltam rá 18án és elfogyott.. persze az emailt nem nézték meg..
Erre válasszunk mást...
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nálam 05 23 célországba elküldve, de 17trackingen én is csak azt látom. Szintén akku, de csak telefon, alin lassan nyitom a dispute-ot. Obostoreról az akku itt volt 2 hét alatt, senki le se sz*rta, hogy mi van a két kartonlap között.
-
kocsisdavid5
aktív tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Reggelente szokott frissülni
-
zedok
őstag
Megrendeltem a minidealtől a Jiayu G2F-t. Kaptam egy DHL tr.nr-t de még semmit nem lát délután 3 óta. Gondolom ez még normális.
-
spy14
csendes tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
A külföldit igen, csak a belföldi ajánlott levelet nem. De az szerintem simán van 1 nap mire frissül.
-
spy14
csendes tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Mit adtál fel? A csomag élni szokott viszonylag gyorsan, levelet nem tudod megnézni neten.
-
kisgyerek85
senior tag
Magyar nyomkövetési szám mikortól kezd el élni? Én kis naiv azt hittem, hogy amint feladtam már élni is fog.
-
lm83
őstag
Szerintetek érdemes Kínai "air mail" helyett "air parcel"-t kérni?
Mindkettő ingyen van.
Illetve kínainál most melyik posta gyorsabb? -
wallace
tag
Próbálok információt találni, de sehogy sem megy a dolog, ha cégnévre kapok számlát egy kínai webshopból és kifizetem az áfát a dhl-nek, akkor visszaigényelhetem az áfát? Mi alapján? DHL ad egy számlát, vagy kínai sajtfecni után, amit a webshop ad? Vagy mindkettő együtt? Vagy csak fizessem ki és felejtsem el mert macerás?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Ulefone Armor 33 Pro
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
de megoldottad mert nem is a kérdésre válaszoltál 
Boltot is meg telefont is.

Tegnap felhívtam posta info számát nem sok eredménnyel viszont azt mondta az ügyintéző ezen a héten ide kell érnie..Lényeg hogy az eladó lapján nézem feedbackeket és van aki ugyanakkor rendelte mint én és már megérkezett hozzá..tudom átlag szállítási idő legalább 2-4 hét viszont nekem se mocorog a tn számom sehova..

Ja, a másik, h arról a csomagról SOHA nem is kaptam meg a postás cetlijét... szánalmas banda ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)