Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechMagneTic
tag
Nézd... mindenre lehet szélsőséges példát felhozni. Mint említettem nem vitatkozni jöttem ide. Tapasztalatot megosztani... De ebben a közösségben már nem lehet...
Most még írjátok le 12-en, hogy a üzbég hegyekben vagytok kecskepásztorok és ott éppen nincs konnektor. Rendben. Elfogadom az szélsőséges példákat, de egy átlag random városi / belvári munkahelyen ahol a rollerek mondjuk 80-90% van ott lesz töltési lehetőség. Miért kell minidg egy nettó bullshit ellenpéldát felhozni? Felfogtam. Sziasztok. -
TechMagneTic
tag
-
TechMagneTic
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nézd. Én nem veszekedni jöttem ide ahogy te és rengeteg társad teszi. Megint leszüllyedt a fórum színvonala egy random facebook poszt hozzászólás szintjére. Jelen esetben megint az a tény áll fent, hogy vitatkozol a semmiről. Nekem van rollerem. Több mint 4 éve használom. Több fajtát is használtam. Jelenleg is használok napi szinten e-rollert. Több mint 4000 Km-t közlekedtem / mentem e-rollerel rengeteg helyen és városban. Neked nincs rollered (vagy nem említetted / árultad el). Szóval megint csak megy a fröcsögés, hogy így sz@r meg úgy sz@r de semmilyen valós élettapasztalatod nincs róla. Ez tipikusan az az óvodás szint mint amikor valaki leírja, hogy "most nézte meg a filmet és szerinte jó volt. Majd jön egy random arc aki szerint tök sz@r. Miért láttad? Nem..." Nincs több kérdésem. Nem is értem miért írok valódi véleményt ami évek alatti valós tapasztalat útján szedtem össze ha jön egy random hülye akinek nincs is rollere de megmondja nekem, hogy nem úgy van. Rendben. Legyen neked igazad. További szép napot!
-
TechMagneTic
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó. Legyen így. Akkor mondjatok egy példát erre kérlek: 3 órát mentek egyhuzamban valahová úgy, hogy tudjátok, hogy 0-ra merül a roller a végén
Totál nem kötekedés miatt írtam az előző hsz-t sem, csak nem kell valótlan dolgot állítani -
TechMagneTic
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ne haragudj de nettó hülyeség amit írtál: "7 órát töltöm és 3 óra alatt lemerül" ... Csak saját példámmal élve: 4-5 órát töltöm a melóhelyen és 5-6 akár 7 napig is használom. 50-70KM a sajátom megtehető távja. Nyilán függ millió tényezőtől de nincs ember aki 3 óra alatt letudja meríteni az akár 70km-es hatótávot. Ellenben ha neked sikerült ezzel a rollerel vagy hasonló kapacitásuval akkor gratulálok
-
TechMagneTic
tag
válasz
üzenetére
Tempomat nincs benne. A Ninebot ES2-ben volt. Egyszer kipróbáltam de ennyi. Soha többé nem használtam. A 4 Ultrában 3 opció van a visszatöltésre. Jelenleg mediumon hagytam. Maxon már eléggé fékezi, visszafogja. A Navee S65 erősebb volt. Eléggé dombos, emelkedős helyen lakom (Pécsen) de simán bárhová felvitt. A Xiaomi már picit nehezebben kűzd meg a dombokkal de azért megy neki. A fék határozottan jobb. Tanulni kell és ki kell tapasztalni mekkora "fogásra" hogy reagál. A gázkar nagyon finoman működik. A Navee S65 a motorja miatt jobban gyorsul, "erősebb"' de a fék és a max 20 Km/h miatt nekem jobb lett a Xiaomi.
-
TechMagneTic
tag
válasz
üzenetére
Fentebb írtam. Röviden: Sérülten érkezett a doboz (Amit az iPon szépen leragasztott pár kartonpapírral, hogy ne lássam
) A féktárcsában akkor "8-as" volt, hogy menet közben befogott a fék és a hátsó abroncs szelepe volt kiszakadva. Nem volt vicces éjfélkor benzinkútra menni, hogy lökjek bele valami levegőt ami pár órát bírt benne 
(Különben rohadtúl imádtam a Navee S65 hangját! Pontosan az a hang amikor egy benzines autó tolat
Sose tudták akik előttem sétálnak, hogy jövök vagy megyek. Illetve elvileg ugyan az a két Roller a Navee S65 meg a Xiaomi Ultra 4 de nagyon nem. Az Ultra 4 gyengébb, a másik motor miatt, cserébe jobb a fék, és nem csak 20 hanem 25-re korlátozva. Végül a Xiomi maradt meg. Múlt péntek óta nyúzom de eddig nagyon bevált) -
TechMagneTic
tag
Valóban nem egy rossz kategória a Navee. A Dobozon volt egy kb. 50-60 cm-es beszakadás' .. Vélhetően szállítás során kapott egy olyan ütést amitől deformálódott a féktárcsa illetve kiszakadt a hátsó szelep. Ennek okán a fék folyamtosan "befogott" a hátsó abroncs meg folyamtosan lapos volt.

-
TechMagneTic
tag
Sokiág nézegettem a rollereket miútán elkezdett haldokolni a sajátom (Ninebot ES2)
Majd 4000Km-t bírt a kis akkuja de kellett már egy jobb felfüggesztéssel és hatótávval rendelkező roller. Ezt a "csodás" márkát is néztem de nekem túl "Kínai" és gagyi rengeteg megoldása. Illetve szempont volt, hogy nem akartam 25 Km/h-nál többel menni vele.
Így a Kukorí és Sencor meg a hasonló "Blackview" Márkákat messziről elkerültem és el is fogom örökre. Navee S65 lett. Ami 6 napot bírt
Ment vissza a shopnak és végül Xiaomi 4 Ultra lett helyette. Nagyon nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Totál nem kötekedés miatt írtam az előző hsz-t sem, csak nem kell valótlan dolgot állítani
Sose tudták akik előttem sétálnak, hogy jövök vagy megyek. Illetve elvileg ugyan az a két Roller a Navee S65 meg a Xiaomi Ultra 4 de nagyon nem. Az Ultra 4 gyengébb, a másik motor miatt, cserébe jobb a fék, és nem csak 20 hanem 25-re korlátozva. Végül a Xiomi maradt meg. Múlt péntek óta nyúzom de eddig nagyon bevált)