Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TechMagneTic #45 üzenetére
Értem én, hogy egy fővárosinak a vidék nettó bullshit, és szerinted itt csak zetor van meg kukoricaföld. Ha neked egy random ipari park és annak parkolói szélsőséges páldának számít akkor nagyon sajnálom. Persze ha ebböl egy lenne az országban akkor érthető lenne. Viszont csak a környékemen levőket nézve, Tata, Tatabánya, Oroszlány, Környe, Mór, Veszprém, Székesfehérvár, legalább 150 ezer ember dolgozik ezekben az ipari parkokban, és legtöbbjük 10 km-nél nem lakik messzebb. Azt gondolom, hogy a tesztben bemutatott roller pont nem a lakóparkból a belvárosi irodába szlalomozóknak készült (arra vannak más típusok), hanem azoknak akik távolabbra és rosszabb utakon járnának. És abban is biztos vagyok ezek vannak többen és nem a belvárosban szlalomozók.
-
válasz
TechMagneTic #41 üzenetére
Nem vagyok érintett a dologban, csak megjegyzem, hogy ha lenne töltögetnivalóm, akkor a munkahelyen (ipari park, vidéken, külföldi multik egymás hegyén-hátán) nem tudnám tölteni, pedig van áram, mert ipari hegesztőrobotok vannak százszámra a cégnél. Van ugye a céges parkoló a cégen kívül, ott max a térvilágitás oszlopaiban van áram, de free konnektort sehol nem találsz az egész ipari parkban. Ha cégen belüli parkolókat nézem, dettó ugyanez a helyzet. Ha nagyon erőltetném a dolgot, akkor talán úgy lehetne megoldani, hogy egy 50 méteres hosszabbító végét bekönyörgöm a személyportára vagy cégen belül pl. a büfébe, aztán azt húzom tökön-babon keresztül a parkolóig. Hát azt mindenki döntse el maga, hogy ezt mennyire fogja bármely cég EHS (munka és balesetvédelem) részlege jóváhagyni.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
TechMagneTic #31 üzenetére
"4-5 órát töltöm a melóhelyen"
Amúgy ez is full reális mert természetesen minden meló helyen van kiépítve töltő kocsiknak meg rollereknek is.
Na jó lépek a topicból mert baj lesz.
Akkor szóljatok ha olyan roller-t adnak ki 500k-ért ami 100km-t elmegy 50km/h-s sebességgel 25%-os emelkedőn is szembeszélben. -
Peaceliker
addikt
válasz
1 óra alatt is le lehet
kimész a forgalomba, 40kmh átlag simán összejön akkor 1 óra max
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
"nincs ember aki 3 óra alatt letudja meríteni az akár 70km-es hatótávot"
De bizony van főleg ott ahol én lakom. Zalai dombság mond valamit? Nekem egy ilyen drága eszköz nem csak arra lenne jó, hogy munkába járjak a városban sík úton.
Nyilván nem hegyet akarok mászni vele, de ismerjük milyen az amikor papíron valami szépen néz ki.
BT hangszórók üzemideje mind kamu, drónok üzemideje szintén.Persze azóta már változott az üzletpolitika és kénytelenek voltak odaírni, hogy csak 50%-os hangerőn meg csak 25km/h szélcsendben és társaik.
Ha a túlárazott JBL Boombox-okhoz nem 24 óra lenne írva csak 12 (ami inkább reális, de előbb is le lehet meríteni volt akinek sikerült 3 óra alatt) akkor nem kérhetnének érte annyit amennyit.
Akkor még a kamu Watt számokról szó sem esett...
-
judas13
veterán
válasz
TechMagneTic #33 üzenetére
Nem életszerű semmi esetre sem. Még ha papíron igaz is.
-
válasz
Ha belegondolsz, menjen csak 25 km/órával, akkor az nagyjából 3 óra alatt összehozza a hatótávot.
-
törölt tag
válasz
TechMagneTic #15 üzenetére
Xiaomi tesójánál (4 ultra) van visszatáplálás, tempomat?
Nekem a "motorfék" hiánya 5 év után nagy érvágás volt, konkrétan nem használtam a fék kart, mindig ugyanazon az útvonalon közlekedtem, már mm pontosan megvolt az a pont, amikor meg kellett pöccintenem a gáz kart (tempomat off), hogy pontosan ott álljak meg, ahol szándékoztam. A Navee-ban eléggé különleges motor van, ennél nem opció a visszatáplálás/motorfék.
Rokon a rollerem láttán és pár próba után le akarja cserélni a D38E-t S65-re, viszont ha minőségben jobb a xiaomi verziója, akkor inkább azt javasolnám neki. -
törölt tag
válasz
TechMagneTic #13 üzenetére
Jogos, nem olvastam tovább.
Nekem is 8-as volt a tárcsában, csak idáig azt hittem, hogy azt én csináltam bele. A járdán ugráltak félre a népek, amikor egy villamos hangjával lassítottam a bringaúton (bringa és gyalogút). 600 km után kértem meg rokont, hogy nézzünk már rá, mert ennek nem ilyen hangjának kell lennie. Nem volt korábban tárcsafékes szerkezetem, így nekem újdonság volt. Viszont abban biztos voltam, hogy valamit állítani kell rajta. Állítás után már tudok "abs" szerűen fékezni (előtte satu vagy lófing), az emberek sem ugrálnak előlem lassításkor -
törölt tag
válasz
TechMagneTic #7 üzenetére
Szintén (~5 év után) ES2-ről váltottam Navee S65-re, utóbbit miért küldted vissza?
Bő 1000 km után örömódákat tudok zengeni a gépről, egyedül a hangja érdekes (nem kell csengetni), illetve a féket célszerű beállítani az elején, nekem 600 km után sikerült -
Mustaros
aktív tag
válasz
TechMagneTic #7 üzenetére
Pedig a Navee elég jó cucc a noname kínai rollerek tengerében, amit vettél az eléggé prémium, szóval nagy ugrás volt a régi rolleredhez képest.
Ninebot max g2 is jó választás lett volna szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest