Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
FattyDove #100 üzenetére
Mivel megszerkesztetted a hsz-t, miután válaszoltam, az én hibám, hogy nem reagéáltam arra?!
Hoz az EU szabályozást, hogy ez az ára, hogy te az EU piacára behozod a terméked.
Ha tetszik, ha nem eleget kell tenned a szabályozásnak.A feltüntet információk is labori körülmények között igazak, semmi értelme az egésznek.
Az emberek nagy része úgy csak vesz valamit, akit meg érdekelnek a specifikációk, azokra meg úgy is rákeres. -
grizlisandor
veterán
-
Pacee87
aktív tag
válasz
FattyDove #84 üzenetére
Magyarázd csak a megmagyarázhatatlant! Részemről lezárt a téma. Tőlem függetlenül kaptál választ arra, hogy mi az az igaz, ami igaz...
Amúgy, ha alma a kútba ugrik, akkor körtének is oda kell ugrania? A birkáknak akik mögött meg nem áll ott egy jó border collie sorban kell állni rohadt almáért és rohadt körtéért? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
FattyDove #82 üzenetére
Szoktál jókat írni, de ebben most tévedsz. Nagyon is van köze hozzá az Uniónak. De! Nem tiltották meg a töltő hozzácsomagolását, hanem azt írták elő, hogy lehetővé kell tenni a töltő nélküli vásárlás lehetőségét is. Erre reagáltak úgy a gyártók, hogy (leginkább) logisztikai okok miatt csak egyféle kiszerelést forgalmaznak, ami a töltő nélküli változat. Az került a köztudatba tévesen, hogy “betiltotta az EU a töltő mellécsomagolását”. Nem tiltotta be, csak ez lett az új szabály eredménye.
A témáról részletesen Bog számolt be egy Mobilaréna videóban, ő a forrásom.
-
-
válasz
FattyDove #77 üzenetére
Ráadásul régi termékeknél együtt kell szerepelnie mindkét energia címkének.
Nem hiszem. A gyártó nem fogja kifizetni a második minősítés jelzés költségét. Kevesebbe kerül, ha a maradékot áttolják egy újrahasznosító cégnek.
Legfeljebb jól láthatóan kell jelezni, a régi minősítés használatát, Illetve a változtatásnak jogállamban nincs visszamenő hatálya.
-
joey04
titán
válasz
FattyDove #25 üzenetére
nem fogod fel amit írok. mobilos példával: a hajlíthatósok között is van legjobb, de szerintem egyik sem jó.
más:
kedvencem a gdpr. legutóbb dokinál ülök a folyosón, mellettünk 2 ajtóval nyitva volt a rendelő, odasétál egy nő 14:43-kor, hogy neki 30-ra volt időpontja, látja nincs senki, mi történt? mondják neki, hogy már keresték, de nem volt itt (a folyosó végén ült). mondja nem hallotta a nevét. mondja a doki igen, mert a gdpr miatt nem szólíthatják a betegeket a nevükön, hanem kinéznek és megkérdezik, hogy ide jött-e az illető, és utána megkérdezik a nevét. Hát pasztmek egy agyrém. értem, hogy a mögöttes szándék jó, de ha hozzá nem értők alkotják a törvényt/szabályt, akkor szar lesz. Szerintem a politikában látják a technológiai iparban lévő problémákat, de annyira nem értenek hozzá, hogy jó megoldásokat találjanak. Ez van a töltőknél is. Ne legyen adapter (vagyis legyen adapter nélküli), de az nem baj, hogy minden márka csak a saját szarjával tudja a promózott gyorstöltést. stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest