- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Steady74 #6784 üzenetére
Ha letiltott az szerintem attól volt, hogy érzékelte, hogy az olajnyomás kritikus alá esett = annyi olaj elfolyt, hogy levegőt szívott az olajpumpa.
Ha levegőt szívott elég nagy szerencse kell ahoz, hogy ne legyen vmi baja. Az olajáramlás megállt, volt ami levegőt kapott. Hogy mi az x. Ezt kimérni kb nem lehet egy kompressziómérés csak egy dolog.más: Tavasszal teszteltem szivattyús olajcserét érdekes volt, hogy szivattyúzás után miután kicsavartam a leeresztő csavart egy csepp se folyt ki. Látszólag mindent kiszívott a szivatyú. Most újra teszteltem fordítva azaz leeresztettem az olajat, majd álltam neki szivatyúzni és hopp lejött még ~1dl olaj. wtf nem értettem aztán ránéztem az olajteknőre és a leeresztő csavar/lyuk nem a legalján hanem a teknő oldalán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest