Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
s24u kinézete jobban bejön ,lekerekített rész nem jön be
Megbízhatóságom: 294 pozitív...
-
dz1989
senior tag
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
+1
Maximálisan egyetértek.
Ez konkrétan szánalmas. Ha 3x legalább F2.4 nél nagyobb fényerejű lenne pl F2. A Főkameránál nagyon Alap lenne az F1.5 természetesen a meglévő szenzormérettel. Számomra a 10x az többet ér de legalább a telét csinálnák meg F2,8 5x vagy F4,3 6x ra.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Sajnos nem fogja, pedig kellene az újabb jobb szenzor és ahhoz egy új természetesebb képfeldolgozás, az s24 ultra elindult ebben egy jó irányba(képfeldolgozás), hátha még tudnak rajta csiszolni, de egy 1/3.52"+f2.4 kombóból nem lehet annyit kihozni mint egy óriás 1/1.4" f2.6 os méretből, ha összexarják magukat akkor sem.
HP9 pedig Samsung fejlesztés, de még csak remény sincs hogy belekerüljön.
Ettől függetlenül biztos, hogy összességében megint erős lesz a 25 ultra is.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
slein
tag
Rip S25U
-
Nagyon sokat ront a képeken a tok, de még az nélkül elképzelve is jobban néz ki az s24 széria szerintem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz
csakany2001 #10 üzenetére
Elavult dolog szerintem mióta a zoom kamerák telemakrót is tudnak. Bár abban is biztos vagyok, hogy a samsung soha nem fog ilyet beletenni ezekbe a papír készülékekbe.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
"Az 5x zoom kamera meg kapja meg a hp9-es szenzort (1/1.4"+f2.6) Tudom van aki szerint nincs semmi értelme ekkora szenzorra váltani a jelenlegi 1/3.52"+f2.4 méretről"
Megtennéd, hogy belinkeled azt a kommentet, amire utalsz? -
csakany2001
senior tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Makró képeknél hasznos lehet, ha adott az autofókusz is. Sima S25 kapcsán számomra ez a fő kérdés, hogy beleteszik-e, mint az Apple tette a sima 16-os esetében.
[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
Ezt még az S30U se fogja adni, ha a jelenlegi ütemet nézzük, hogy 4 generáció óta nem voltak képesek érdemit felmutatni (nálam a 22U az új korszakváltás)...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
fejlett kameraszenzorát
A 3x zoom kamera szenzor méretét kéne végre megnövelni jobb fényerővel párosítva + telemakró képességgel felruházni(5x is tudhatná pluszba)
Az 5x zoom kamera meg kapja meg a hp9-es szenzort (1/1.4"+f2.6) Tudom van aki szerint nincs semmi értelme ekkora szenzorra váltani a jelenlegi 1/3.52"+f2.4 méretről, mert a képfeldolgozó algoritmus majd megoldja, na de azért nem mindegy miből dolgozik az az algoritmusMinimum ezt várnám el egy s25 ultrától a kötelező hardveres felhozatal mellett, szerintem nem nagy elvárások pl a Vivót elnézve.
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Aryon87
félisten
Indul a marketinggépezet, hogy aztán újra besüljön, ahogy történt a 23Ultra (vagy 22Ultra?) esetén is ha jól emlékszem. Ott is nagyon promózták az új kamerás képességeket aztán lett egy nagy kalap.. semmi
Bár bízom a csodában, tartok tőle hogy ennél a modellnél sem fog eljönni. Pedig csak a szoftvert kellene nulláról újraírni, vagy építsék be a Gcamot módosítva...Plazma: jó a széleslátó ha van, mert biza van néha olyan téma, ami nem fér be a főkamera látómezejébe. És mivel Samuéknál a főkamerát leszámítva kb az összes kamera elavult már, nem árt a frissítés neki. (50mpx-en se lesz jobb amúgy)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tms+
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
igen, most azt viszik fel 50 MP-re, engem sem izgat, soha nem használom ezt a látószöget
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
-
pg1966
senior tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
A nagy látószögű.
-
Ez a feljavított szokott csinálni 2 mpixes kamerából 24 mpixes csillagleső ultrazoom-ot?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
LosBlancosRM
őstag
"Éppen ezért az új képfeldolgozó algoritmust nem lehet majd csak úgy egy frissítéssel az S24 Ultra esetében elérhetővé tenni."
Itt is jönn a bullshitelés, mint Apple-éknél. Meg sem lepődök már.
Aztán nehogy az legyen, hogy majd a nagy kamerafrissítéssel legyen jobb a minőség. S24U azt várja augusztus(?) óta.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Melyik kameraszenzor fejlett az S24-hez képest?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A fejlett hőelvezetés mellett feljavított éjszakai videofelvétellel érkezhet a Samsung mobilcsaládja.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest