- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulatosdj
aktív tag
válasz
#21946880 #6374 üzenetére
Az a helyzet, hogy laptopon eddig úgy ahogy játszottam és most szeretnék egy alap laptopot illetve hozzá vmi konzolt venni, unalmas perceimet eltölteni egy kis játékkal. Olyan 50k-t szánnék rá,lehet használt is persze. Amit nézegettem az az Xbox 360.
-Olyan kérdéseim lennének, hogy ebbe az árkategóriába melyiket érdemes venni?
Amit játszanék az inkább sport,autós, háborús(lövöldözős) játékok.
-Aztán hallottam ilyet hogy flashelt egy gép? Az mit takar?
-Látok torrent oldalon xbox játékokat. Ezeket ha letöltöm melyiken tudnám játszani? Hogy lehet ezt kiírni lemezre vagy Hdd-re rárakni csak? Nem szeretnék minden játékot egyből megvenni amikor megjelenik,aztán így ez is képbe jött, hogy nem költsek annyit.
Ismerősnek van eredeti játék,azt én el tudom kérni tőle, hogy felrakjam,aztán én is játsszak rajta?
Használt gépen mit érdemes nézni, hogy működjön még sokáig? Persze próbálnám ismerőstől venni,ha úgy van.
Családi körbe nem igazán van gép,egy-két ismerősnek csak, úgyhogy ez nem számottevő nekem.
Elnézést a hosszú írásért,de tényleg kezdő vagyok ebbe a témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest