Aktív témák
-
questions
csendes tag
http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4S8X-X&Type=Latest
Szerinted..? Hogy kell linket kirakni?
És hogy kell linklet kiszúrni a topicba??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
questions
csendes tag
Huu most hogy mondod..IDE-hiba lehet..annak a telepítése nem volt tiszta, mármint a driver ha nem megfelelő akkor lehetséges a hiba??
IDE-driverek csak alaplap cd-n ( ami nincs nekem!!! ), vagy a már említett gyártó honlapjáról lehet letölteni az alaplap típusa szerint
Megelőzté :)))
[Szerkesztve] -
questions
csendes tag
IGEN. Második indítás=chkdsk után újrabootol..Egyébként amikor nem volt Defragom akkor is csinálta.
-
questions
csendes tag
IGEN. Második indítás=chkdsk után újrabootol..Egyébként amikor nem volt Defragom akkor is csinálta.
-
questions
csendes tag
Defragálás előtt is beadta a chkdsk-t...Format lesz a vége..Remélem nem lesz fizikai sérülés , mert nem szeretnék venni még egy winyót...
( Tényleg gyengék a MAXTOROK ? Esetleg Toshiba? )
Köszi a segítséget
Második indítás sikeres: :)) Nem volt chkdsk
[Szerkesztve] -
questions
csendes tag
Registyben hozzá lehet nyúlni valahogyan? A folyamatot lehet törölni?
Ha viszont hardverprobléma, akkor tudtok ajánlani valami hardvervizsgálót, ami jelzi a winyóm sérülését...?
A maxtortól van egy powermax nevezetű progim ami 1.44-es floppyval fut...ez használható valamire? -
questions
csendes tag
lefuttattam. újraindítottam és ismételten végigcsinálta a chkdsk-t! Azt hiszem Xp lesz a vége...Ha most újratelepítem a win2000prof-t akkor szerinted újra csinálni fogja, vagy a format után helyreáll?? Jobb lenne XP-re váltani?
-
questions
csendes tag
És mit ''csinálnak'' a gépemmel? A merevlemezt javítják? Köszi a segítséget.
-
questions
csendes tag
Sajnos nem ismerem ezeket a progikat. Javítók? Letölthető és futtatni kell csak win alatt? Funkciójukat tekintve megegyeznek? ( defrag v. diskeeper )
-
questions
csendes tag
Nos...tehát váltanom kéne win XP-re?
-
questions
csendes tag
Betöltéskor win 2000 alatt (mindig) konzisztenciavizsgálatot végez a gép, majd második indítás ''sikeres''. Lemeztöredezettség-mentesítéskor azt írja hogy a ''chkdsk a következő köteten való futásra van ütemezve'' és futtassa a chkdsk /f parancsot''
Futtattam...de semmi változás. Létezik megoldás újratelepítés nélkül??? :((
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest