- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #49 üzenetére
Ja, így más! :DD:DD:DD
-
Nowhereman
őstag
válasz
[MCM] GEIL #49 üzenetére
B@sszus! Mielött elinditasz egy ilyen kegyetlen lavinát, az elött legalább közöld, hogy az áfa ugrik-e vagy sem!:O
-
Gumee
tag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
És tessék: árajánlatok és objektív tanácsok helyett processzorháború.
De neked gondolom az számít hogy 100E-ből a legerőseebb gépet rakd össze. -
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #43 üzenetére
''( Az egyetlen okom a fejlesztésre az UT 2003 )''
Akkor kétszer is gondold meg, hogy egy-két játék miatt mennyit költesz, és az végül is mennyit fog érni. De látom, hogy jó irányba haladsz :D -
tildy
nagyúr
válasz
[MCM] GEIL #43 üzenetére
AZért kiváncsi leszek, hogy egy ilyen alaplap hogy fog kijonne egy ati radeonnal...
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
Hmm... nézd, szerintem ne vegyél most semmit. Tudom, hogy ez kicsit furcsán hangzik. De karácsonykor alaposan fel szokták nyomni az árakat. Illetve ha nagyon akarsz, akkor egy picit erősebb procit. De szerintem msot azt sem kellene. Inkább jövő nyáron, mert:
1. nyáron a legalacsonyabbak az árak (általábban)
2. addig megfizethetőre fog csökkeni egy jó kis NForce 2-es deszka. (ebből meg sejtheted, hogy AMD-s vagyok :)) Szerintem most csak azt éri megvenni, persze ki kell várni, hogy az ár és gyerekbetegségeket kinője. Azt, hogy miért azt éri meg megvenni? 8x AGP, SATA, és max. 400 MHz-es fsb (vagyis a jövőre megjelenő AMD procikat is támogatni fogja, gondolj bele, meddig nem kell majd lapot cserélned?)
Vélemény: tedd be a 100 rugót bankba, kösd le 6 hónapra, addig persze PROHARDVER!-ez, és térjünk vissza témára jövő nyár elején :P -
Il Padrone
senior tag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
Szerintem TE add meg, hogy mire szeretned az elkovetkezo 2 evben hasznalni, mert csak te fogsz elotte ulni.
Udv -
Turmoil
senior tag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
Tanácsot, szívesen bárkinek:)
Chaintech Zenith 7NJS _______________________ 45500
AMD Athlon XP TBred 1800+___________________16100
2x DDR 256MB PC2700 333MHZ SAMSUNG_______30200
CPU hűtő igény szerint_________________________5000
Szumma: 96800+FA
Ha sokallod, akkor olcsóbb alaplap, és 80+FA-ba belefér -
rog
addikt
válasz
[MCM] GEIL #3 üzenetére
az ilyen tema ugy szokott mukodni, hogy a dogozo felteszi az NTSZK-t ( Nem Tul Szerencses Kerdes), senki nem szol hozza, aztan par ora mulva mire visszajon ujra, a topic mar arrol szol hogy a rhadt amd kicsinalta az alphat procikat pedig dejok voltak,a kotsog intel meg szemet modon noveli a ghzket, meg az arakat esz nelkul. meg kulonben is! Egon meg kussoljon mert nincs igaza! es meg vadabb dolgok.
de en szoltam! -
rog
addikt
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
jaj ne.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest