- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #49 üzenetére
Ja, így más! :DD:DD:DD
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #43 üzenetére
''( Az egyetlen okom a fejlesztésre az UT 2003 )''
Akkor kétszer is gondold meg, hogy egy-két játék miatt mennyit költesz, és az végül is mennyit fog érni. De látom, hogy jó irányba haladsz :D -
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
Hmm... nézd, szerintem ne vegyél most semmit. Tudom, hogy ez kicsit furcsán hangzik. De karácsonykor alaposan fel szokták nyomni az árakat. Illetve ha nagyon akarsz, akkor egy picit erősebb procit. De szerintem msot azt sem kellene. Inkább jövő nyáron, mert:
1. nyáron a legalacsonyabbak az árak (általábban)
2. addig megfizethetőre fog csökkeni egy jó kis NForce 2-es deszka. (ebből meg sejtheted, hogy AMD-s vagyok :)) Szerintem most csak azt éri megvenni, persze ki kell várni, hogy az ár és gyerekbetegségeket kinője. Azt, hogy miért azt éri meg megvenni? 8x AGP, SATA, és max. 400 MHz-es fsb (vagyis a jövőre megjelenő AMD procikat is támogatni fogja, gondolj bele, meddig nem kell majd lapot cserélned?)
Vélemény: tedd be a 100 rugót bankba, kösd le 6 hónapra, addig persze PROHARDVER!-ez, és térjünk vissza témára jövő nyár elején :P
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged