- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
-
fogtunder
nagyúr
a legtöbb házgyártónál ez úgy működik, hogy ha ott vannak a furatok, már ráírják a specifikációra, hogy radi kompatibilitás is van, csak éppen nem lehet normálisan felszerelni. olyan stílusút, mint a Panzer Max, ami jobb is, nem igazán tudok. a Thermaltake házak tetején szokott lenni nagyon jó radiátor rögzítő sín, az ő kínálatukban érdemes szétnézni, hátha tetszik, de ezzel már nagyon offba megyünk itt.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Shokkolo
addikt
Nekem egy H100i -m van de már több mint 4 éves, és nem kellett hozzányúlni / cserélni a folyadékot.
Pasztának meg MX2 és MX4 -et használtam mindig vele, semmi gond nem volt.
2 év után kezdett keményedni.
Általában úgyis gyakrabban cserélődik alatta a konfig, így ezt csak 1x sikerült megtapasztalni."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
juliensorel
senior tag
Ezek zárt rendszerek, nem lehet és nem is kell bennük cserélni a folyadékot.
A pumpát nem szabad kikapcsolni, de maxon se kell tekernie. BIOS-ból auto módban vezérleve jók szoktak ezek lenni. Ha manuálisan szeretnéd állítani, akkor hogyha hangos lőjj be egy olyan értéket amin már halk de még teker szépen, ez pumpa függő, hogy hány RPM.
Ha a procid nem egy meleg fajta, akkor netezés vagy ilyesmi közben lehet passzívan használni a radiátorokat (240mm-től felfele), állhatnak a ventik, de úgy azért 50C körül lesznek az értékek.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Igen, csak eddig ahogy a pumpa ha emelkedett akkor a ventik is. Honnan tudja, hogy több meleg érkezik a radiátorba. A chassis csati gondolom a ház hőjével gondolkodik. Szabályozható az összes. (5 tűs)
Szabad fordításban: Hibrid ventilátor-csatlakozókVedd át a teljhatalmat a folyadékhűtésed ellenőrzése felett! A Smart Fan 5 egyenesen a hibrid ventilátor-tüskefejekről kapja a másodpercenkénti információkat a hűtési teljesítményről, ezáltal abszolút kontrollt biztosít a teljes számítógéphűtés felett.
Minden hibrid ventilátor-csatlakozó automatikusan felismeri a rákapcsolt eszközt, sőt, azt is, hogy az éppen egy pumpa, egy normál vagy egy PWM ventilátor.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
Grózi
Topikgazda
Csak tegnap volt több mint 10 hsz.-nem tudom mit néztél...
A pumpának azért célszerű lejjebb lennie,hogy nehogy bent ragadjon egy légbubi.
És légyszí szabályozás ügyben ne adj tanácsot ha nem értesz hozzá-pumpát feszültségalapú aljzatról lehet szabályozni.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
törölt tag
változó, laptopban ilyen 4-5 fokot sikerült, de annyira nem mélyedtem bele a témába, nem volt még rá szükség.
viszont egy tipp: ha LM-ezel akkor mindenképp izoláld a proci körül levő áramköröket, ezt meglehet csinálni hiperszuper drága cuccokkal de használhatsz sima szintelen körömlakkot is. a hatása ugyanaz. -
-
smisa
őstag
A rendszer:
AMD Ryzen 5 3600 + H7 Quad Lumi
ASUS ROG STRIX B450-E GAMING
G.SKILL 16GB Ripjaws V Red DDR4 3600MHz
ZOTAC GeForce® GTX 1080 AMP Extreme
Corsair ház
Chieftec 600W GPC600-SCél a csend csak ügye a hűtő elvileg 25 dBA alatt van a VGA meg nem kapnám szét ami a másik hangforrás lehet, ezért kérdeztem van értelme a cserének
-
Floyd80
addikt
Az elöl lévő radi fogja a legjobban hűteni az eszközt, akár 5-7 fokkal is jobb, mint a felső radi. Push-pull-ban, ha elfér, még pár fokot le lehet szedni. El kell dönteni, hogy a CPU vagy a VGA fontosabb, szerintem a 6900XT. Tehát a VGA hűtést tenném előre, nem fog annyi meleget küldeni a procira, az 5600X meg vígan ellesz felső radival.
A felső radin is lehet próbálkozni befújással, így pozitív nyomás lesz a házban, elvileg kevesebb por, kicsit magasabb temp (bár ez sem biztos), de szerintem jobb először a hagyományos módszerrel próbálkozni, első radi befúj, felső meg ki. Ha egy venti húzná ki a levegőt, négy be, nem biztos, hogy hatékony lenne.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
blp85
aktív tag
Szerintem a legjobb, hogyha fent van a vízhűtő, azonban a 420-ast eléggé kevés ház támogatja így. Meg mondjuk a 360 mm-es is sokszor elégnek bizonyul (az Arctic eleve vastagabb a többi vízhűtőnél, és itt visszaolvasva is voltak akiknek ez gondot okozott).
Torrentbe befér ez de a kissebbek is nagyon jó áron vannak.- ha befér, akkor mehet bele nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
Dragon3000
veterán
Gondolom azért is, mert a legtöbb ember a csilivili szarokra élvez, legyen lcd legyen minden féle hülyeségre villogó rgb.... Meg gondolom így is van rajta bőven hasznuk, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy pl külön a ventilátorjaik is elég olcsóak, míg a konkurencia azt is jóval magasabb áron értékesíti...
-
Yodamest
veterán
Ezt én is úgy ismerem, hogy a cső lamellás blokkba menő része kell felül legyen az még a jobbik eset, sőt az már úgy teljesen okés, viszont ha a cső van alul az semmiképp sem jó.
Itt a képen bal oldalt is úgy mutatja, ahogyan ő elhelyezte és ott a irgalmatlan halálfej, ez úgy tuti nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
Köszi és még valami ami nem igazán a topikhoz tartozik,de hátha tudtok segíteni. Ha veszek 5db ventillátort,kettőt berakok a ház elejébe,kettőt a radiátorra,egyet a ház hátuljára,ezek hogyan fognak együtt világítani ? És a szabályzás hogyan van ezeknél,együtt történik?
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
nagyúr
Igen, nagyon "ragacsos".
Használd az MX4-et inkább.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest