Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD az ezer éve ezt csinálja. Gyárt valamit de DIREKT úgy áraz hogy véletlenül se vedd meg mert a konkurencia lenyomja simán árban és erőben is.
Én kb 10 éve szeretnék magamnak laptopot. (tudom a saját hülyeségem hogy nem vettem soha semmit ,de ettől tekintsünk most el)
Nézegettem az AMD gépeit , az évek alatt rengeteget. És úgy itt vannak ezek a csoda SOC-ok ahol a 780 760ak duruzsolnak a gépben... nos ARANY mit arany PLATINA áron vannak. Sokkal jobb megoldások értsd jól erősebb gépek vannak játékra intel+nvidia kombos gépek.
Én lennék a világ legboldogabb embere ha végre amd soccal ellátott laptopom lenne ,de a konkurencia erősebb olcsóbb...Fel nem tudom fogni ez miért van így

Nem mellesleg az amd addig szarakodik amíg majd nem jön valami atomcombos mediatek+nv megoldású soc azt leshetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest