Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbocsiga64
friss újonc
válasz
Turbocsiga64 #48493 üzenetére
Köszi, ez segített! Vmikor egyszer réges régen, már szívtam ezzel, aztán megjegyeztem, hogy ez a bibi... De ez már régen volt. :-) Köszi szépen!
-
Turbocsiga64
friss újonc
Köszönöm szépen, segített a dolog! :-)
-
Turbocsiga64
friss újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam! Azt írja fent a tudomány:
3. Keresd meg a Videók->Kiegészítők->több kiegészítő beszerzése menüt, majd válaszd ki a neked megfelelő tárolót és keresd meg a zip fájlt rajta.
4. Majd oké gombbal vagy egérrel nyugtázd a telepítést!A baj nekem az, hogy ha simán egy file managerrel tallózok a meghajtón, akkor látható a .zip fájl, ha a kodival szeretném telepíteni az Ms repót, akkor ott nem látszik a .zip fájl. A külső alkalmazásokból való telepítés engedélyezve van, de vmi beállítás még mindig nem jó, de sajnos nem jövök rá, hogy mi. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest