Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz -szabi- #46954 üzenetére
Nem próbáltam, de egy gyors keresés után ezt találtam: How to Create a VPN Server on Your Windows Computer Without Installing Any Software
-
bpmcwap
senior tag
válasz -szabi- #46911 üzenetére
Itt leírtam, annyi, hogy valamiért ütközött az NO oruterben beállított openVPN az MO routerben beállított OpenVPN-nel, így most előbbit kikapcsoltam. Adni kell egy kis időt a TV-nek, míg betölti a különböző felbontások kiválasztási lehetőségeit, mert először csak a 240-es felbontást adja fel, de kis idő után ott lesz a 1080 is.
Inkább ideoffolom a lényeget, ne zavarjon össze a kérdésem a másik topikban:
Szóval van Magyarországon egy TUF-AX5400-as routerem – ezt neveztem MO routernek –, és van Németországban egy AX86S routerem – ezt neveztem NO routernek.
MO router WAN IP: 84.x.x.x Lan IP: 192.50.x.x
NO router WAN IP: 77.x.x.x Lan IP: 192.55.x.x
Szóval szerintem publikusak az IP-k – különben nem érném el Németországból a magyarországi routert – gondolom…
Mindkettőn van asus DDNS. Mindkettőn létrehoztam OpenVPN szervert. A beállításoknál, exportálni lehet a konfigurációs fájlt. MO routerből letöltöttem és feltöltöttem az NO routerbe a VPN Fusionben amikor hozzáadtam az OpenVPN-t a szerverlistába, beírtam az user/pass-t és eszköznek egy eszközt adtam hozzá, az egyik TV-t.
NO routerben kikapcsoltam az OpenVPN-t és bekapcsoltam a NO routerben a VPN Fusion-t és így nem ütközik. TV-n a böngészőben beírtam m4sport.hu/elo címet és FHD-ben tudom nézni az M4 sportot Németországban[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
Hege1234
addikt
válasz -szabi- #46576 üzenetére
azzal ugye tisztában vagy, hogy a kiegészítő semmi ilyesmire nincsen felkészítve
amit te itt csinálgattál és beharangoztál: (alapból +36.. és pass -ról volt szó)
Tarr ügyfélkapu felületén új TarrMobiltv felhasználó hozzáadásakor nincs mód telefonszám megadására, azonosító (felhasználónév) és jelszó, illetve a hozzáférés módja állítható be.vagyis ez amit te force-olsz másokra, hogy hozzanak létre új felhasználót az full lutri, hogy másoknál működni fog vagy sem
én meg majd bogozhatom ki, hogy honnan ered a hiba.. -
Hege1234
addikt
válasz -szabi- #46535 üzenetére
stefi68 segítségével kiderült mi a fő hiba..
és sajnos a hiba mindig jelen lesza megoldáshoz kell egy egyedi token
amit csak egy windows-os chrome böngészőből lehet kiolvasni
(más böngésző nem jó, mert akkor + egyéb tokenek is kellenének..)
(egyszer kellene csak kiírni és, ha minden igaz akkor 1 évig nem jár le)a "macera" ennyit jelentene
egy windows-os chrome böngészőből:kb. minden részletet ráírtam a képre
így bárki ki tudja onnan írni a token-tde jelenleg nem tudom, hogy kell-e ennyi macera
amikor ott van a saját mobilos alkalmazásuk..
így a javítást se adtam még ki hozzá amibe külön meg lehet adni azt a tokent.. -
ptomi84
csendes tag
-
ArNick
tag
válasz -szabi- #46020 üzenetére
Böngészőből is megy: https://www.tarrmobiltv.hu/
-
Hege1234
addikt
válasz -szabi- #46018 üzenetére
tarr mobil tv kiegészítőt, semmi esélyem elkészíteni?
a fő gond itt inkább az, hogy ez a tarr mobil app
csak mobilról vagy tabletről működik és
pl. valamelyik windows-os böngészőben nem tudod nézni az élő csatornákat
ha app-on kívül van bármi lehetőség böngészőben nézni akkor van esély
(persze még akkor is lehet capcha vagy egyéb tényezők amik bekavarhatnak, hogy lehessen belőle kodi-s addon-t készíteni..)
különben nem -
xtend
senior tag
válasz -szabi- #45975 üzenetére
Szóval akkor. csibVPN előfizetsz, majd ezután le tudsz tölteni prémium openVPN (udp és tcp) protokoll fájlt. De van ingyenes része is először azzal probálkozz szerintem.
A kodiban pedig a fentebb említett kiegészítőben a VPN configuration fülön a provider az user defined legyen. Ha előfizettél a vpn-re akkor lesz username és password amit a kiegészítőben is be kell írnod az user defined rész alattUtána felmásolod a csibVPN-től kapott tcp és udp vpn protokoll konfig fájlokat egy pendrive -ra és a kiegészítőben még mindig a vpn configuration fülön alul kiválasztod az user defined import wizard-ot és betallózod neki a fájlokat
-
zsiga68
őstag
válasz -szabi- #45997 üzenetére
Nem tudom a lengyelek mit szólnának hozzá.Ráadásul a movieshark repót nem én készítem, csak használom. Köszönet a fejlesztőknek.
UI: Szerintem ebből a repóbol lehet elérni a Sweet tv-t /és más tv-ket/ lengyelül. [repository.mbebe][ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz -szabi- #45984 üzenetére
A korábbi válaszom alapján nem kell VPN előfizetés, csak regisztráció...
Alex
-
Gaben92
őstag
válasz -szabi- #45997 üzenetére
Attól függ milyen IP-n vagy mikor megnyitod a honlapot, hogy mit dob fel. Magyar csatornákat és a magyar árat akkor mutatja meg ha magy IP-n vagy. Legolcsóbb előfizu az S-es csomag 2900Ft/hó-ért és 33 csatorna van benne, de csak 720p. M-es csomag 3900-ért 83 csatorna és 1080p. Szvsz a VPN jobb opció.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
brazos
senior tag
-
Gaben92
őstag
válasz -szabi- #45990 üzenetére
Amíg volt M4 az ingyenesen addig ment, de nem garantálom, hogy nem hozták be a régiókódot is mikor fizetős lett az M4. Na meg, hogy őszinte legyek a hivatalos csatornalistában nem is láttam egyik közszolgálati TV-t sem. Úgy nézett ki mint ha nem is lenne M4 már. De ezt a változtatás napján néztem, szóval szerintem csak nem volt up to date a lista. Akinek van előfizuja az meg tudja erősíteni, hogy mi a helyzet.
Sweet TV globál cucc, magyar IP-ről kell regisztrálnod, hogy magyar csatornákat kapj, szóval legalább addig fog kelleni VPN (vagy valami cimbora otthon) de utána megy külföldön elvileg.
A NemzetHi VPN-el is megy az F1 elvileg ha van ügyfélkapud és hajlandó vagy használni.
-
Gaben92
őstag
válasz -szabi- #45985 üzenetére
MindigTV nem volt az (én azon néztem F1-et eddig Finnországból) de márciussal fizetős lett az összes közszolgálati TV.
Én előfizettem csibvpn-re (van tán 10.000ft egy évre), TV-re felraktam egy OpenVPN klienst (Sony Android TV) és megy a Forma 1 rendesen az M4 kiegészítőből.
Szóval ha LE alatt be tudod állítani az openvpn-t (profil import, bejelentkezés, kész) akkor 10k/év nem vészes. Lehet manuál kell ki/be kapcsolni, de heti 1-2 alkalommal kibírható.
[ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
válasz -szabi- #45984 üzenetére
esetleg valami ingyenes vpn, talan a magyar csoda vpn ami jar mindenkinek mukodik vele?
protonnak van par ingyenes vpn szervere, de asszem magyar nincs benne meg lehet eleg terlheltek is
hozzaertes es energia befektetes fuggoen valami nagyon basic magyar vpst berelsz es feldobsz ra egy wireguardot, vagy ha van ismeros aki mo-n van esetleg tud adni hasonlo hozzaferest?
(ha van csaladtag mo-n, akkor vannak routerek amikben van vpn server, es akkor az o netukon keresztul tudnad nezni, mivel nem azon logsz folyton nekik nem lenne hatranyuk sem belole pl.) -
kress
aktív tag
-
brazos
senior tag
válasz -szabi- #45925 üzenetére
Vasárnapról hétfőre virradóra azaz hétfő hajnalban 2:55-kor (a heti rádióújság szerint) az M4 Sport újra leadja a Bahrein-i versenyt.(úgy van kiírva: 2:55 Bahrein) Beállítasz egy régi videómagnót, ha van, ha meg iptv-d van, és van felvételi lehetőséged, akkor beállítod a felvételt, és meg tudod nézni. Ha van Kodi-d, akkor ott van az F1futamok.eu addon, abba is fel van már téve a teljes verseny felvétele, ott is megnézheted az egész futamot, tehát vannak lehetőségek. Amúgy az eltolás oka a Ramadán, és ez vonatkozik a jövő heti Szaud-Arábiai verseny hétvégére is, ott is pénteken lesz az időmérő, és szombaton a futam.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz -szabi- #45925 üzenetére
És a "híres" Nemzeti VPN-el? A cikk szerint az M4 megy rajta:
"Egyedül az M4 Sport műsora írta ki az „Ez a tartalom csak Magyarországon érhető el” üzenetet, amikor az Európa-liga meccse kezdődött. Viszont amikor beléptem az NVT-be, és rákattintottam az M4 Sport linkjére, máris követhettem, hogyan feszül egymásnak a Sevilla FC és az AS Roma."
Alex
-
xtend
senior tag
válasz -szabi- #45921 üzenetére
VPN Manager for OpenVPN - be lehet állítani hogy csak bizonyos addonok elindításakor kapcsolódjon a vpn-hez majd ha bezárod az addont akkor vpn is leáll. Én anno a TV2 Play addonnál használtam, magyar vpn-el mint pl a csibVPN az ad openVPN protokoll fájlt (persze van több szolgáltató)
-
blakey
titán
válasz -szabi- #44512 üzenetére
Mindig is lehetett küldeni YT videót Kodin futó YT -ra, kell egy TubeCast nevű kiegészítő.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zsiga68
őstag
-
zsiga68
őstag
válasz -szabi- #43794 üzenetére
Tehát van egy pc amin vannak a filmek. Van egy eszköz amin corelelec fut. És az rá van kötve a tv-re.
Ebben az esetben készíteni kell a pc-n egy mappa megosztást. /windows?/ A coreelec-en pedig rácsatlakozni erre a megosztott mappára és onnan már be fogja olvasni a tartalmat. Mindkettő ugyanabban a hálózetban/ munkacsoportban legyen és ajánlott az SMB bekapcsolása/használata. -
vkp
aktív tag
válasz -szabi- #42275 üzenetére
A stream szolgáltatók azért nem készítenek kodi alá semmit, mert éppen elég az androidos/appletv-s verziókat támogatni, nem fogják még a nyakukba venni az ezer kodit futtató hardvert és az azon futó különböző kodi verziók támogatását. Ráadásul a kodi fejlesztői nem fognak licence díjat fizetni, amíg a tv gyártók megteszik ugyanezt. Viszont a tv gyártónak meg az az érdeke, hogy (fél)évente vegyél új tv-t, ők meg ezért nem fognak frissíteni dolgokat. Ja, hogy nem tetszik? Valószínűleg kiszámolták dollára/eurora, hogy mi az ami megéri neki, meddig van az, hogy nem vesztenek előfizetőt/vásárlót.
-
nfsu17
veterán
válasz -szabi- #42268 üzenetére
Egyik nagy cégnek (Youtube se) sincs hivatalos 'appja' Kodi alá, kb soha nem is lesz.
Sőt, szinte semilyen cégnek nincs hivatalos addonja.
Nem érdekük open source app alá írniuk saját addont, abból alig lesz bevételük, plusz a tv gyártókat se tudják megfejni, vagy rákényszeríteni az appjukra.
És most ne kezdjük el hasonlítgatni, hogy bezzeg Microsoftra mennyi fizetős app van, és azok is megélnek, stb.
Ebből az aspektusból nézve (hivatalos streaming) a kodi semmivel sem több egy VLC-nél, amivel lejátszod a filmeket, szóval innen nézve ez nem 'tv okosítás', csak szeretnéd, hogy az legyen.
Hogy mégis vannak ilyen addonok, az sok okos szorgalmas embernek köszönhető, és megy, ameddig lehetséges úgy megírni, hogy mehessen.
Ha lenne is hivatalos addon kodira, max pár évig tudna működni, mert senkinek nem érdeke, hogy te tíz év múlva is nézd a tévéden, szóval megoldanák, hogy x éves tévére nincs többé kodi 18 pl, de a NF-nek mondjuk kodi 19 kellene. Ha az kell, veszel új tv-t.
Most is így van, csak kodi nélkül.
Még mindig olcsóbban jössz ki így is, hogy boxot, sticket veszel, mint új tv-t.
Ha az egységsugarú user választhat, hogy megnyom egy gombot a távon NF felirattal és megy a film, vagy elindítja a kodit, az betölt, ott elindítja a NF addont....hát az elsőt fogja választani, mert egy lépéssel egyszerűbb.
És a tv gyártók az egységsugarú userre fejlesztenek (ebből van több), nem Kocka Jánosra. -
őstag
-
őstag
-
Hege1234
addikt
válasz -szabi- #41702 üzenetére
kb 9 magyar csatorna hiányozhat az összes 103 ból
max írd össze az epg csatorna kódneveit és javítom..abba az anything-es be sztem nincs több magyar
ilyen viasat film meg viasat 2-őt biztos nem láttam benneegy hibásat találtam az a sorozat+ mert hibásan írja át sorozat ++ -ra
-
blakey
titán
válasz -szabi- #41423 üzenetére
"már akkor is stabilabbnak tartottam a Matrixhoz képest, 1-2 apróságtól eltekintve." - tehát már a múlt, fél éve sokkal stabilabb, mint a Matrix, legalábbis nálam.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz -szabi- #41419 üzenetére
1 éve Nexust használok, már akkor is stabilabbnak tartottam a Matrixhoz képest, 1-2 apróságtól eltekintve.
-
blakey
titán
válasz -szabi- #41416 üzenetére
Nexust nem próbáltad?
-
blakey
titán
válasz -szabi- #41408 üzenetére
Universal Movie és TVDB-t használtam, most Plex biztosítja Kodi számára is az adatbázist, mindegyiknél A cím/évszám van érvényben. Matrixnál jött be ez az új logó verzió, van akinek tetszik, de legalább van választási lehetőség illetve megtaláltad a problémát.
-
cof
veterán
válasz -szabi- #40779 üzenetére
Az L3 szoftveres, próbáld ki, menni fog. Bár sokáig már nem hiszem, hogy lesz támogatás Leia alá add-on szinten, hiszen lassan itt a Nexus stabil is. CE frissítés már régen megszűnt. Pont a Widevine CDM miatt adtak ki még egy utolsó utáni frissítést a rendszerre. CE 9.2.8.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz -szabi- #40775 üzenetére
Leia alatt volt már Widevine L3 támogatás, de ezek a kiegészítők egyébként nem hozzák a teljes élményt, már akinek számít. Netflix csak szoftveres dekódolást tud, ezért csak 720p mert felette szaggat, bár van néhány BOX ahol megy az 1080p is pl. S922X SOC. HBO csak SD meg néhány 720p volt régen, mostanában nem néztem. Többihez nincs előfizetésem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
brazos
senior tag
válasz -szabi- #40703 üzenetére
Ami eddig is, legális, előfizetéses média szolgáltatások igénybevétele.
Nem legálisan pedig az eddig is bevált, és még aránylag jól működő torrent használata.
Kodi esetében meg a még egyelőre valamennyire működő ms repós addonok használata, friss tartalomra meg a klf. egyéb (nem ms repós) addonok használata, és a magyar felirat letöltése ezekhez.(már ha van ilyen magyar felirat, elérhetően, mert az itthoni felirat biznisz is kezd egyre jobban elfajulni)[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz -szabi- #33959 üzenetére
Letöltöttem kettő videót youtube-ról.
FHD felbontásnál tényleg 4-6mbps közötti bitrátával dolgoznak.
Legalábbis az én videóimmal, ami 27mbps volt mikor feltöltöttem.
Majd megnézek még egy kettő videót népszerű csatornákról, kíváncsi vagyok ők vajon tényleg többet kapnak e, de ez már nem tartozik a topikhoz.#33960 gyűrű
Rendben a TV felbontáshoz állítottam.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
nfsu17
veterán
válasz -szabi- #33956 üzenetére
Keresem, de nem látom, hogy az 'ostoba' bármely szinonímája is említésre került volna részemről.
''de semmit nem mondasz arról mégis mit, hogyan kellene beállítanom.''
Vicces ezt olvasni annak tudatában, miután a hsz-om utolsó mondata - mint utólag kiderült és Te is elismerted- a megoldást tartalmazta.
Lényeg, hogy jó.
A bitráta meg olyan, amilyen.
Ez ennyi akkor is, ha böngészőben nézed. Az addon nem kódol át semmit kisebbre. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz -szabi- #33950 üzenetére
Ne a repo dátumát nézd, hanem azt, hogy mit tartalmaz ... esetleg a verziószámát!
Ennél is fontosabb az add-on verziója. A 6.8.10 nem mai darab, de 18.9-en nekem mind a mai napig tökéletesen működik (FHD-ban), csupán beállítás kérdése.
Ami kell hozzá: API key (rengeteg leírás van, hogyan lehet pikk-pakk megcsinálni) és az Mpeg-dash bekapcsolása ill. beállítása (ahogy az nfsu17 is írta).[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz -szabi- #33941 üzenetére
Gondolom a "matrix" az új (19-es) Kodi-hoz való.
100 éve nem jártam erre, de gondoltam benézek, mielőtt feltenném a 19-et. Jól tettem. Úgy látom, hogy érdemes még kicsit (ki)várni, míg a 19-es kiforrja magát, ill. a plugin fejlesztők "utána tudnak menni" a 19-es által támasztott új követelményeknek (Python 3).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest