Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
nfsu17 #42274 üzenetére
Ahogy mondod nekik ez a bevételről szól, ezen megközelítés miatt próbáltam keresni Kodi használati adatokat de nem jártam sikerrel.
Ha a boxon visszaváltok androidra akkor ott az áruház és a cégek alkalmazásai, már ami elérhető egy olcsó kínai dobozra.
De az én dobozom droidja nem állít fps-t és hangsávot sem tud átadni, ráadásul max 1080p felbontást tud, a 4k-t csak hazudja a TV-nek. Ezért használok CE-Kodit.
Ugye megvehetem a Fire TV Stick 4K vagy Mi Box S, stb. okosítókat.
Persze kicserélhetném a működő TV-t is azért mert a gyártó sz@rik rá és évek óta semmi nem frissül.
Nah kicsit elkanyarodtam, szóval nem tudom mennyire népszerű, elterjedt a Kodi de ezek szerint annyira nem, hogy a gyártóknak megérje kiegészítőt készíteni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest