- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360 #4836 üzenetére
Az elején írtam, hogy TV box - bár azt nem, hogy Telekom: egy nagy frissítéssel valóban sikerült jól agyoncsapniuk pár (?) hónapja
(Nekünk időnként áramtalanítani kell és újraindítani, mert használhatatlanná lassul.)
Mint kiderült nálam a bitmélységgel volt gond: ugyanúgy x264 -el és ~6700kb/s mellett, de a 10 helyett 8 bittel már hasít.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360 #4831 üzenetére
Beállításoknál alapból nem találtam ilyet - a videó forrásoknál a sorozatok esetén a szolgáltatásnak (TMDb TV Shows) van olyan beállítása, hogy "Enable Trailer", de az be van kapcsolva és sehol máshol nem volt ilyen gondom.
Most ezt megoldottam úgy, hogy másik release -t használok - így viszont a TV -n szaggatSorozatot nem szoktam FHD -ban leszedni FLAC hanggal, de csak bírnia kellene (Telekom Androidos box), filmekkel nem volt még ilyen probléma.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Kodival (20.2 verzió talán) van egy olyan gondom TV boxon és gépen is, hogy az egyik sorozatnál az egyébként mkv -ban lévő részeknél a főcímet valamiért automatikusan átugorja. Gépen KMPlayer és MPCHC is rendesen mutatja mettől meddig van és nem is hagyják ki, de a Kodinál csak 1 jelölés van az idővonalon a főcím kezdetének idején és nem játsza le.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest