- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360 #4836 üzenetére
Az elején írtam, hogy TV box - bár azt nem, hogy Telekom: egy nagy frissítéssel valóban sikerült jól agyoncsapniuk pár (?) hónapja
(Nekünk időnként áramtalanítani kell és újraindítani, mert használhatatlanná lassul.)
Mint kiderült nálam a bitmélységgel volt gond: ugyanúgy x264 -el és ~6700kb/s mellett, de a 10 helyett 8 bittel már hasít.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360 #4831 üzenetére
Beállításoknál alapból nem találtam ilyet - a videó forrásoknál a sorozatok esetén a szolgáltatásnak (TMDb TV Shows) van olyan beállítása, hogy "Enable Trailer", de az be van kapcsolva és sehol máshol nem volt ilyen gondom.
Most ezt megoldottam úgy, hogy másik release -t használok - így viszont a TV -n szaggatSorozatot nem szoktam FHD -ban leszedni FLAC hanggal, de csak bírnia kellene (Telekom Androidos box), filmekkel nem volt még ilyen probléma.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Kodival (20.2 verzió talán) van egy olyan gondom TV boxon és gépen is, hogy az egyik sorozatnál az egyébként mkv -ban lévő részeknél a főcímet valamiért automatikusan átugorja. Gépen KMPlayer és MPCHC is rendesen mutatja mettől meddig van és nem is hagyják ki, de a Kodinál csak 1 jelölés van az idővonalon a főcím kezdetének idején és nem játsza le.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest