- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Kodi 16 experimental passthrough buld-el szeretnek atmost lejatszani nvidia shielden. Mielott tobb oras szenvedesbe kezdenek, hatha van valakinek ezzel tapasztalata.
Szervernek eddig Emby-t hasznaltam, viszont sehol nem talalok rola informaciot hogy az is tamogatna az atmost (True-HD, DTS-HD), kell a szervernek is tamogatnia egyaltalan? PleXBMC addont hasznaljak sokan, jobb lehet az ebben az esetben nekem? Plex viszi az atmost, viszont nem megy at a bitstream hang HDMI 1.4-en valamiert a laptopomrol, legalabbis erre gyanakodom mert az erosito nem ismerte fel, a shieldel meg csak ma fogom kiprobalni ami ugye HDMI 2.0.
Masreszt BD25 es BD50 et is szeretnek lejatszani, ami ugye nem .mkv, ezt hogyan tudnam megoldani kodival (meg nem tudtam kiprobalni, hogy alapbol felismeri-e, plexnek nem sikerult) ?Elore is koszonom a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest