- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni . Nvidia Shield boxom van azon használom a Kodit. Plexkodiconnect -et használok távoli szerverről kapom a filmeket. Felrakom a kodit a hozzá tartozó programok felirat as wizard stb stb .A filmelőzeteseket az ExtendedinfoScript nevü programmal nézem néztem eddig . Kb 1 hónapja nem tudom az Extended infót használni és ezáltal a filmek előzeteseit sem megnézni mert bármelyik filmet kiválasztom a plexből s rákatt az előzetesre az extended behozza a dolgokat tartalom színészek stb az előzetest is de mikor rákatt hogy lejátszam a Trailert mindig azt írja ki hogy : NOT YOUTUBE ID FOUND bármit csinálok . Eddig semmi baj nem volt évekig de most ez a probléma. Ha valaki tudna rá megoldást és segitene azt megköszönném. Köszönöm előre is a segítséget.
-
Attis1969
csendes tag
válasz
junkpod #3205 üzenetére
Probáltam...sajna azt irja ki h chrasch problem...a kodit plex-kodiconnectel használom miután szervert választok majd újrainditom a kodit bejelentkezik a plexre majd rögtön library chache ír érdekes Kodi 17.6 Kryptonon minden fut simán...gondoltam rárakom a Leiára de sajnos a fenn említett problema miatt nem lehet. Ha esetleg linket tudnál küldeni a legújabb Kodi lea ról azt megköszönném.
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok megtudnátok mondani a Kodi Leia alpha 1 vagy alpha 3 beta nél miért nem engedi a könyvtárat szinkronizálni? Azt írja az újraindítás utén hogy a Libary chrash látogassak el a fórumra a problemával..járt már így közületek valaki? Ha igen mi a megoldása hogy be tudja olvasni rendezni a filmeket fájlokat?
Válaszotokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged