Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
válasz
nino666 #5039 üzenetére
Playlista van a 11500+ neten elérhető tévécsatornához, de komplett epg csomag nincsen, mivel a tévécsatornák csak a saját epg-jüket adják ki, amit aktualizálnak is folyamatosan. Tehát külön-külön kell bepötyögni a tévéappba az elérési címeket minden adóhoz (vagy programcsoporthoz), ha böngészni szeretnénk a műsorok között.
Nekem is jól jött volna egy fullos epg csomag, amit hónapokig kutattam, de be kell látni, hogy nem létező dolgot kerestünk... -
sicc_innen
tag
válasz
DreadZozzy #5033 üzenetére
Csak annál az egy 23,976 fps-es filmnél jön elő ez a hibajelenség?
-
sicc_innen
tag
válasz
DreadZozzy #5031 üzenetére
Próbáltad már VLC-vel a tévén Kodi helyett?
Nálam is vacakolt a Kodi (boxon és PC-n is). Az a két verzió (20, 21), amiket próbáltam belőle, nálam több sebből is vérzett. Ezért aztán nem erőltettem tovább, inkább kiváltottam a tévéboxon más, kisebb progikkal, amik simán viszik a videókat meg az iptv adásokat. -
sicc_innen
tag
válasz
DreadZozzy #5023 üzenetére
Helló!
Interferencia lehet a vibrálás. Az eltérő fps miatt jelentkezhet, másrészt vagy az apró képrészletek éppen egyeznek az aktuális felbontással. (Pl. sűrűcsíkos zakó esete HD felvételen, bizonyos távolságból kamerázva.)
A PC-n milyen softveren játszod le a videókat? -
sicc_innen
tag
válasz
bnorci71 #5017 üzenetére
Szia!
Ragaszkodsz a kodihoz? Más videolejátszóknál mi a helyzet, ott is ugyanez a hiba?
Nálam is problémás volt a kodi videolejátszásnál, bizonyos anyagoknál és sajnos az online ip-tévézésnél is. Nagyjából ugyanazokat a hibákat hozta az androidos tévéboxon, mint PC-n is.
Gyökerestől oldottam meg a problémát; ment a kodi a levesbe.
Ki lehet váltani más progikkal ezt az agyonbloatolt, nehézkesen működő szörnyszülöttet. -
sicc_innen
tag
válasz
®abstract® #5006 üzenetére
Köszönöm a linkeket!
Ki fogom próbálni... -
sicc_innen
tag
Ez az androidos Kodi app egy nagy túró. Elsőként a v20-as jött a Strong GoogleTV-s tévéboxra. Live TV streameknél nehézkesen és nem mindig kapcsolódik az adott csatornára az IPTV Simple client. Jobb addont nem javasoltatok ennél.
A pendriveos filmek lejátszásánál aszinkronban van a kép a hanggal. (Kodin kívül pl. a VLC-vel tökéletes).
Jött a frissítés a Kodira v21.1. Semmit sem javított a helyzeten, plusz még a kép is kissé összenyomott lett, az ikonok pedig pixelesek. Beállítani az appon (és az addonon belül) sem sikerült, a tévén kellett kapcsolgatni.
Nem tudom a korábbi Kodi verziók mennyivel voltak stabilabbak GoogleTV oprendszert futtató boxokon.
Live tévézésre sokkal jobb pl. az M3U IPTV kis app egy hide.me vpn-nel társítva.
A Kodit törölni fogom, mert arra a két feladatra, amire használtam volna, szinte alkalmatlan. -
sicc_innen
tag
Üdv Mindenkinek!
Google TV-s mediaboxra feltettem a Kodit (21.0 Omega). Leginkább live TV streameket néznék rajta. A yt-on keresgélve az jött le, hogy az erre a célra leginkább ajánlott kiegészítő a PVR IPTV Simple Client (nightik - 3.5.x). A probléma az, hogy ez már nem található meg a Kodi által listázott tárolókban. Helyette az IPTV Simple Client (nightik and Ross Nicholson - 21.8.5) érhető el. A Kodi figyelmeztet, hogy ez a verziójú addon instabil működésű. Ez sajnos így is van. Lassúak a csatornaváltások, nem lehet a Kedvenc műsorok csoportot előhozni, nem lehet vele műsort rögzíteni, stb... Az EPG felélesztésével már nem is merek próbálkozni (pedig beírtam a github-os epg-lista címet a megfelelő beviteli mezőbe), mivel az egy eléggé összetett feladat egy jól működő kiegészítő esetén is.
Az lenne a kérdésem, hogy egy korábbi PVR IPTV Simple Client beszerzhető és telepíthető-e valahonnan a Kodi (android) alá?
Vagy esetleg lenne más javasolt addon - ami elérhető a tárolóból - erre a célra?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest