Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

atika88 senior tag Sziasztok! 
 Az utóbbi időkben, úgy 1-2 nagyobb Windows 10 (vagy driver) frissítés után a DELL OptiPlex 3060 HTPC lejátszóm KODI-val (és minden más médialejátszó alatt) azt produkálja, hogy filmlejátszás esetén a FULLHD/4K tartalom egész véletlenszerűen beszaggat, bedadog a kép. Rövid pici apró pillanatokra, nagyon zavaró, főként folyamatos mozgás esetén. A köztes (hang)átjátszóm (minőségi HDMI kábellel) egy Denon X4100 erősítő, már ha bármit is számít.
 Az LG 55" OLED CX3 belső médialejátszón jól, szaggatás nélkül megy minden érdekes módon. Tehát a tévét kizárnám, hogy ott van valami rosszul beállítva, a tv adások is a magukhoz mértem "jól" jelennek meg.
 Szerintetek hol lehet a bibi Illetve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt. Illetve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt.
 Illetve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt.