- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
A Keymap editorban van olyan opció, hogy a felirat pozícióját változtassuk függőleges irányba, illetve hogy betűméretet csökkentsünk, vagy növeljünk?
Sajnos ilyen parancsokat nem találtam, amit hozzá tudtam volna rendelni távirányító gombhoz.
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a X96 Max Plus-os boxomon android alatt a kodi nem adja ki a DTS-HD, vagy True-HD naghformátumokat az erősítőnek?
A boxon van Coreelec rendszer is, ott be tudtam állítani, de android alatt nem megy.
Beállítások:
Beállítások/Rendszer/Hang/Hanglejátszás eszköze: android, audiotrack (csak ez az egy opció van)
Android beállításoknál: itt is manuálisan engedélyeztem az összes hangformátumot, illetve Dolby Sounds-nál is próbáltam Line és RF beállításokkal is.
Eszköz beállításoknál: itt is engedélyeztem az összes hangformátumot (DTS-HD, Dolby TrueHD)
Kodi beállításoknál: itt is engedélyeztem a DTS kompatibilis vevőkészüléket, bár itt a DTS- kompatibilis opció nincsIlletve a Beállítésok/Rendszer/Képernyőnél is csak a 60 Hz-es képfrissítést tudom beállítani és nincs opció a 24 Hz-re. Coreelec alatt ez is megy.
Mi lehet a gond, vagy mit bénázok el?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest