- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Egy tök alap dolgot, a PC-men - Ha vendég fiokkal osztottad meg a wines mappákat akkor a ip-cím alatti
Felhasználónév: Vendég neve
Jelszó: 123456...
Elötte a KODI-ban engedélyezni kell
Beáll>szolgáltatások> SMB ügyfélnél a (Ott látod a képen a PAPA-ACER az a Win gépem neve de ott az ip cím is szerepelhet.): SMBv1-SMBv3 majd reboot. Ez után mehet a fájlkezelőben a gép hozzá adása.
A KODI-ban nem egyszerű a win megosztás elérése.
Egyik win a másikat és android adndroidot simán elérnek.
Egyelőre ennyi.
------------------
Például az X-Plore-ban a LAN fül alatt az 'Új szerver > Letapogatás' része remekül működik és mindent megtalál. - és le is játszik a mappából videót?- De ott is kellenek az adatok.
----------------------------------
A VideoLAN videolejátszóval szintén fel tudok lépni a hálóra, simán megtalálja az is a megosztott könyvtárakat.
Na a tabomon megnyitottam és amint ráböktem a gépre kérte a bejelentkezési adatokat.
Vagyis a KODI-ban is meg kell adni.
------------------
Az SMB1-et nem kapcsolom vissza - ebben az esetben nem is kell. -
Beni2360
félisten
nemes egyszerűséggel átlépi a Hálózati hely hozzáadása taglalását - Hát akkor a Yt oldalamon erre a hiányra is találsz megoldást. Ha ezt megcsinálod akkor innen elérhető a hálózati SMB-d és ezek után a hálózati fül alatt is megjelenik az elérés. Sajnos többszőr elő fordúl, hogy ezek után sem látni ott de a mappák közt ott van az elérés.
Nem tudom mit akarsz elérni de a win 10 letiltotta az SMB1-t és azt vissza kell kapcsolni ha a NAS-d csak ezt tudja. Remélem tudtam segíteni. -
blakey
titán
Nekem most is működik és korábban is működött. A Kodiban az SMB-k tallózása nem minden SMB verzióval működik ezért ajánlott a hálózati hely hozzáadásánál hozzáadni a kapcsolatot, utána már ott van, "fel van csatolva", csak böngészni kell a tartalmakat. Az effajta viselkedés nem a Kodi hibája, hanem a kialakult SMB verziók kezelésének köszönhető. Amúgy a Zeroconf alatt is megjelennek a hálózati kapcsolatok, tehát tallózással úgy "becserkészhető", de ajánlott IP-címmel vagy gazdanévvel csatlakozni.
-
zseko
veterán
-
SunMount3r
nagyúr
S905 Topic-ban kérdezd meg. Kilehet fogni párat ami van AV kimenet, szerintem azon a TV-n is kell, hogy legyen AV bemenet, de ezt nézzétek meg. Scart, VGA felejtős, hacsak nem valami átalakítóval. Viszont az s905-ös Box-oknál is van lutri a dologban, van amelyiknél nem úgy működik az AV kimenet, ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest