- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Egy tök alap dolgot, a PC-men - Ha vendég fiokkal osztottad meg a wines mappákat akkor a ip-cím alatti
Felhasználónév: Vendég neve
Jelszó: 123456...
Elötte a KODI-ban engedélyezni kell
Beáll>szolgáltatások> SMB ügyfélnél a (Ott látod a képen a PAPA-ACER az a Win gépem neve de ott az ip cím is szerepelhet.): SMBv1-SMBv3 majd reboot. Ez után mehet a fájlkezelőben a gép hozzá adása.
A KODI-ban nem egyszerű a win megosztás elérése.
Egyik win a másikat és android adndroidot simán elérnek.
Egyelőre ennyi.
------------------
Például az X-Plore-ban a LAN fül alatt az 'Új szerver > Letapogatás' része remekül működik és mindent megtalál. - és le is játszik a mappából videót?- De ott is kellenek az adatok.
----------------------------------
A VideoLAN videolejátszóval szintén fel tudok lépni a hálóra, simán megtalálja az is a megosztott könyvtárakat.
Na a tabomon megnyitottam és amint ráböktem a gépre kérte a bejelentkezési adatokat.
Vagyis a KODI-ban is meg kell adni.
------------------
Az SMB1-et nem kapcsolom vissza - ebben az esetben nem is kell. -
Beni2360
félisten
nemes egyszerűséggel átlépi a Hálózati hely hozzáadása taglalását - Hát akkor a Yt oldalamon erre a hiányra is találsz megoldást. Ha ezt megcsinálod akkor innen elérhető a hálózati SMB-d és ezek után a hálózati fül alatt is megjelenik az elérés. Sajnos többszőr elő fordúl, hogy ezek után sem látni ott de a mappák közt ott van az elérés.
Nem tudom mit akarsz elérni de a win 10 letiltotta az SMB1-t és azt vissza kell kapcsolni ha a NAS-d csak ezt tudja. Remélem tudtam segíteni. -
blakey
titán
Nekem most is működik és korábban is működött. A Kodiban az SMB-k tallózása nem minden SMB verzióval működik ezért ajánlott a hálózati hely hozzáadásánál hozzáadni a kapcsolatot, utána már ott van, "fel van csatolva", csak böngészni kell a tartalmakat. Az effajta viselkedés nem a Kodi hibája, hanem a kialakult SMB verziók kezelésének köszönhető. Amúgy a Zeroconf alatt is megjelennek a hálózati kapcsolatok, tehát tallózással úgy "becserkészhető", de ajánlott IP-címmel vagy gazdanévvel csatlakozni.
-
zseko
veterán
-
SunMount3r
nagyúr
S905 Topic-ban kérdezd meg. Kilehet fogni párat ami van AV kimenet, szerintem azon a TV-n is kell, hogy legyen AV bemenet, de ezt nézzétek meg. Scart, VGA felejtős, hacsak nem valami átalakítóval. Viszont az s905-ös Box-oknál is van lutri a dologban, van amelyiknél nem úgy működik az AV kimenet, ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest