- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87 #4626 üzenetére
Biztos van más módszer is erre, én egyet leírtam..
pkc-t nem használok, nem tudom hogy mint frissít. Plexet sem, nekem rendkívül buta program, és akadozik is..
A kodi nálam jól konfigolt, az van az összes médialejátszómon. ( 3 CE-s box, 2 firestick 4K max, és egy shield tv pro, meg egy pc) -
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87 #4617 üzenetére
Nézd meg ezt a leírást. Nem használok se plexet ,sem PlexKodiConnect-addont, de a kodiban így lehet, ha nem alapskint használsz..
-
csibe1
addikt
válasz
Gabesz87 #4579 üzenetére
Ha nem akarsz mindig a lejátszás előtt állítgatni akkor muszáj leszel, mert ahogy blakey is mondta, ha nincs definiálva-elnevezve a hangsáv akkor nem ismeri fel a lejátszó, hiába használsz akármit.
Egy csomó ilyen anyag van, pedig nem tartana sokáig a készítőnek normálisan megcsinálni.
Az MKVToolnix elég hamar megcsinálja, én is szoktam használni; ha pl. nem kell egy hangsáv vagy ott van 50 felirat feleslegesen. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #4577 üzenetére
Nem elég beállítani, azt is figyelembe kell venni, hogy az adott anyag megfelelően legyen "elkészítve", tehát legyenek elnevezve a hangsávok, a feliratok, ha ez rendben van, akkor a Kodi úgy fog indulni, ahogy azt előzőleg beállítottad. Az mkv-kat MKVToolnix-el ellenőrzöd és ha szükséges akkor javítod.
-
junkpod
veterán
válasz
Gabesz87 #2286 üzenetére
- port.hu addon nincs már, nem támogatott
- TMDB, Universal Movie Scraper érdemes használni (nekem az utóbbi van most beállítva és megbízható.
- Mindkettő adatbázisában szerepelnek a filmeknél magyar infók is, annyi a dolgod, hogy az Addon menüben a scraper beállításaiban beállítod, hogy mit töltsön le, mi legyen a preferált info nyelv
- angol címek a fájlnévben a legjobb (cím és évszám a legtutibb)
Javaslom, hogy töröld a teljes adatbázist, állítsd be a scrapereket, majd indítsd újra a szkenneléstBillentyűzet beállításhoz hasnálhatod a keymap editor addont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest