- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Hát akkor mindenképpen menj az amlogic topikba segítségért.
Bocs most látom az első linkem nem jó.
Szerintem nem a legjobb választás volt.
Ha netán itthon vetted a neten akkor a 14 napos elállási joggal visszaküldeném és mást néznék helyette. -
Beni2360
félisten
Vettem 2db ilyen boxot - Milyet? Linket kérünk.
LG TVbizonyos határig kezeli jól a videókat. 3.db LG TV nyúztam.
Android alatt sima VLC vagy KODI nem igazán videózásra alkalmas. Oda ha olyan abox lelke CE rendszer kell egy SD kártyára felírva és máris minden megy mint a karikacsapás. Ez kb 5-10 perces munka tapasztalattó függően. A linken az összefoglaló olvasása nagyon ajánlott, igaz hosszú de megéri. Segítséget ott majd kapsz.
a képernyő felbontásra milyen beállítást használtok? az alap gui 1080p 60 Hz, visszaugrik 50-re nem gond mivel ez nem befolyásolja a megjelenítő képet a videón.
KODI-ban állítgattam a "képfrissítési gyakorisság beállítása","lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz -na ezt nem szabad bekapcsolni.
Felette van, hogy képfrissítés gyakorisága: na ezt kell bekapcsolni Induláskor/leállításkor. De sajnos android alatt nem fog váltan ez egy hiányosság. van amikor a TV bele segít és vannak akik észre sem veszik a mikron ugrásokat de a megoldás a fentebb írt CE rendszer. Nekem 5 boxon is ez fut.
Na egy kicsit hosszúra sikeredett, ügyeskedjél de fontos, hogy a boxok Amlogic soccal rendelkezzenek tehát nem RK chippel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest