Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
üzenetére
Nyilván nem jó az irány, amit próbálok. Az egész onnan indult ki, hogy szeretném a Videát használni, de nekem az nincs az MSREPO-ban. Ezért a honlapról letöltöttem az önálló Videa ZIP-et, meg akkor már a Mozicsillagot is, ami szintén nincs a listámban. A Mozicsillag gond nélkül települt, a VIDEA nem. Azt írta, hogy a függőségek miatt a telepítés sikertelen. Itt az én tudományom megállt.
Lehet hogy már nem is lesz értelme foglalkozni vele, mert egy teljesen más gondba futottam bele. Nem ennek a topiknak a témája, de sajnos nem találtam megfelelő topikot, hátha van valakinek javaslata. A tévémen eddig telefonos hotspottal működött a wifi, és elértem mindenféle alkalmazást, honlapot stb. Most azonban az a hibaüzenet van, hogy a csatlakozott wifi hálózaton nincs internet elérés. A telefonon minden internet elérés korlátlanul működik, a hotspot jelzi, hogy van csatlakozott készülék, a tévé azt írja, hogy csatlakozva, és ott megjelenik a telefonom neve. Próbáltuk két másik telefonnal, az Telenoros, a másik és az enyém Telekomos. Az eredmény ugyanaz a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assetto Corsa Rally
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest