- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
Szerintem túlbonyolított a Kodi kezelőfelülete. Egy átlagember ámítástechnikai tudása nem terjed ki ennyi ismeretre, és türelme se nagyon van minden apróságot végigzongorázni. "Néha a kevesebb több."
Kicsit lassan jutok el a lejátszásig, de ezt alább már írtam.Nem tudom, mire gondolsz...
A készüléken az Android 4.4 KitKat van telepítve, ami alapban támogatja a HDMI kimeneten a pass-through vagy RAW kimenetet. A 14.2-es Kodit használja az 1.09-es FW-ben. A beállításokban már szerepel, hogy milyen kimeneti formátumot szeretnél... Külön pontban állítható, hogy a kimeneten ac3 és DTS is érintetlenül átmenjen. Amíg ezt nem állítottam át, csak dekódolva ment ki a hang Kodival. Feltettem a beta Kodi 15-öt is, de a feliratok villogtak vele, így szinte azonnal küldtem a kukába... De ezzel is szóltak a HD hangok.
Szóval nem kellett semmit ehhez külön letöltenem. Kár, hogy gyárilag csomagolják a DTS-HD problémát. Ha ez nem lenne, bestbuy lehetne azok számára, akik szeretik a Kodit. A VTEN-t már így is túlszárnyalta.
Még én is elgondolkodnék a megtartásán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25