Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Komolyan kérdezem, melyik része nem világos? Úgy írd ahogy leírtam, eredeti nyelven legyenek a fájlnevek, nem értem minek szenvedsz magyar címekkel, nem fogja megtalálni, 100% pontosságot csak eredeti címekkel illetve angol címekkel érsz el. A Magyar címek azért vannak fent, mert lelkes felhasználok megadják (ahogy én is
) de ettől még az angol címek alapján fog keresni. Magyarul és használhatod, de akkor ne várd el, hogy minden anyag esetében legyen találatod arról nem beszélve, hogy sok olyan sorozat van aminek nincs is magyar címe, tehát akkor meg sem fogja találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de ettől még az angol címek alapján fog keresni. Magyarul és használhatod, de akkor ne várd el, hogy minden anyag esetében legyen találatod arról nem beszélve, hogy sok olyan sorozat van aminek nincs is magyar címe, tehát akkor meg sem fogja találni.