- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Eldöntöttem, és leszedtem a gyárilag rajta lévő 14.2-es kodit, és feltettem a legújabbat.
Tapasztalat:
- a kép folyamatos, a hang jó, de csak sztereó, ha a passthrough ki van kapcsolva,
- ha bekapcsolom a hangátengedést, 5.1-ben jön a hang, de a hang és vele együtt a kép is pár másodperceként akad egyet (mondjuk nem értem, mi köze a képnek a hangátengedéshez, de ez van),
- megpróbáltam betenni ebbe is az mxplayert, de természetesen itt sem indítja elÚgyhogy marad továbbra is a próbálkozás. Ugyanis amiért lényegében megvettem, vagyis hogy hálózatról, 5.1 hanggal nézzem a filmeket, arra még nem sikerült belőnöm.
Az elődje egy kis Egreat volt, annak egy gondja volt, hogy nem volt hálózati csatlakozása.
Az optikai hangot pedig azért erőltetem, mert bár sokkal egyszerűbb lenne a házimoziba hdmi-n átvinni mindent, de annak meg a hdmi kimenete sz@rakodik, így meg a képet közvetlenül a tévére, a hangot meg a házimozira vinném. Ha összejönne végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest