- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 - alap
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Philips Android 10-es Tv, amire felpakoltam a Kodit, egy DS218-ról szeretnénk filmeket streamelni SMB-n keresztül, ami egy darabig megy is, de teljesen random módon (hol 1-2 perc, hol majdnem 15 percet is megy) kilép oda ahonnan a videót indítottuk. Ami érdekes, hogy ugyan ezzel a Kodi verzióval (19.3) egy Sony TV-n ugyan ezek a filmek (igaz másik Synology nasról) ugyan azon beállításokkal gond nélkül működik.
Túrtam a neten és fordult már elő korábban hasonló jelenség a Kodival, de igazi megoldást nem találtam rá, ami megoldaná a problémát. Próbáltam már teljesen új telepítést is, nem oldotta meg a problémát..
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest