Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék tanácsot kérni.
Testvéremnek (nővéremnek) szeretnék egy set-top-box-ot venni.
Igények:
- FHD, jövőre tekintettel 4K lejátszási képesség
- tudjon külső merevlemezt is kezelni, onnan filmeket lejátszani vagy legyen beépíthető merevlemeze(talán neki ez lenne a legkényelmesebb)
- egyszerű kezelhetőség, stabil működés: a lényeg hogy nem fogja mókolni, settings fájlokba turkolni, bekapcsolja megy és használja típusú
- a legnépszerűbb formátumokat tudja lejátszani
- hdmi csatlakozóNincs igény, hogy böngészni, közösségi oldalakat, neflixet tudjon kezelni.
Elsősorban új eszközre gondoltam, de egy nagyon szép állapotban lévő használt is megtenné.
Láttam használt hirdetésben egy WD TV Live HUB Media Player -t, 1 TB-os HDD-vel. Felkeltette az érdeklődésem.
Mivel egyáltalán nem ismerem a WD ilyen jellegű eszközei nem tudom érdemes-e ilyesmivel szemezgetni.Ársávot nem nagyon tudok mondani, új termékért max 40e HUF-ra gondoltam.
Ha olyan eszköz, amire Kodit kell telepíteni, azt én megoldom, szóval a kezdeti "mókolást" elintézem, de utána a stabil működés elengedhetetlen

Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest