Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxide83

    aktív tag

    válasz junkpod #2562 üzenetére

    Halihó!

    Köszi a segítséged de még mindig gondok vannak a megosztással. Egyenlőre nem szeretnék külső HDD-t kötni a routerra csak a számítógépem belső HDD-jén lévő videofájlokat akarom lejátszani a televízióval, wifin keresztül. Ezért is akartam megoldani a DLNA szerver problémám.
    Mind az SPMC mind a Kodi video menüjébe beléptem, ott videofájlok hozzáadásával lehetne fájlokat hozzáadni külső forrásból. Ezt tudom mert az UPnP-t menüpontot kiválasztva korábban tudtam DLNA-szervert társítani a számítógépemről. Jelenleg NFS megosztásnál nem észlel egyik lejátszó sem mappákat a számítógépemről, SMB megosztásnál pedig kiírja mindkettő lejátszó hogy a szolgáltatás nem elérhető.

    Szóval összefoglalva, SPMC-t megnyitom VIDEÓK/FÁJLOK/VIDEÓ HOZZÁADÁSA/TALLÓZÁS/HÁLÓZATI FÁJLRENDSZER (NFS)/OK GOMB és nem talál semmit.

    A másik lehetőség: VIDEÓK/FÁJLOK/VIDEÓ HOZZÁADÁSA/TALLÓZÁS/WINDOWS HÁLÓZAT(SMB)/OK GOMB és Hiba2: megosztás nem elérhető üzenet jön fel.

    Szerintem kihagytam valami beállítást, számítógépen megvannak a videofájlok mappákban, de nem tudom a mappákat kiválasztani a fenti lehetőségekkel. Windows 7 van feltelepítve a gépemen. Ötlet :)?

Új hozzászólás Aktív témák