Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
válasz
junkpod #2562 üzenetére
Halihó!
Köszi a segítséged de még mindig gondok vannak a megosztással. Egyenlőre nem szeretnék külső HDD-t kötni a routerra csak a számítógépem belső HDD-jén lévő videofájlokat akarom lejátszani a televízióval, wifin keresztül. Ezért is akartam megoldani a DLNA szerver problémám.
Mind az SPMC mind a Kodi video menüjébe beléptem, ott videofájlok hozzáadásával lehetne fájlokat hozzáadni külső forrásból. Ezt tudom mert az UPnP-t menüpontot kiválasztva korábban tudtam DLNA-szervert társítani a számítógépemről. Jelenleg NFS megosztásnál nem észlel egyik lejátszó sem mappákat a számítógépemről, SMB megosztásnál pedig kiírja mindkettő lejátszó hogy a szolgáltatás nem elérhető.Szóval összefoglalva, SPMC-t megnyitom VIDEÓK/FÁJLOK/VIDEÓ HOZZÁADÁSA/TALLÓZÁS/HÁLÓZATI FÁJLRENDSZER (NFS)/OK GOMB és nem talál semmit.
A másik lehetőség: VIDEÓK/FÁJLOK/VIDEÓ HOZZÁADÁSA/TALLÓZÁS/WINDOWS HÁLÓZAT(SMB)/OK GOMB és Hiba2: megosztás nem elérhető üzenet jön fel.
Szerintem kihagytam valami beállítást, számítógépen megvannak a videofájlok mappákban, de nem tudom a mappákat kiválasztani a fenti lehetőségekkel. Windows 7 van feltelepítve a gépemen. Ötlet
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest