- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jNk
senior tag
Én (Plataval ellentétben) úgy gondolom hogy f2p-ként is simán élvezhető a játék. Az tény hogy lassabban fejlődsz és vannak megkötések, de arra több mint elég hogy kipróbáld és ha nagyon behúz a világ előszőr csak egy 1000Ft-os prefered csomagot vegyél majd később előfizess
-
Plata
félisten
Nagyon,előfizetősként nagyon jó a játék,tényleg nagyon klassz élmény,preferedként rengeteg CC elköltésével ha unlockoltál mindent ami kell akkor egész jó,bár közel sem olyan mint fizetősként.F2P az szar.Gyakorlatilag asszem még futni sem tudsz 15-ös szintig,akkor tudod megvenni a futást,meg olyan durva megkötések vannak hogy jézus.F2P és az előfizus közt a különbség olyan mintha egy ferrarival száguldoznál az autópályán vagy ha kikötnének egy ló után kötéllel és végig húznának a köves úton.
-
atainprison
senior tag
A kiegben sok mindent megváltoztatnak, mindent leírni elég hosszú lenne, de pl.: a történethez kapcsolódó Flashpointok (4 fős mini-raidek) solozhatóak lesznek (player+companion+FP segítő robot vagy valami ilyesmi). A 8/16 fős operationok továbbra sem solozhatóak, de random playerekkel (puggal) simán megcsinálható a story mode.
Alapvetően, amikor azt írtam, hogy egyedül végigvinni, ott arra gondoltam, hogy van egy úgynevezett "class quest", ami minden classnak egyedi és lvl 50- ig tart (és tök jó). Az teljes mértékben solozható. De a játék teljes tartalma természetesen nem (vannak heroic 2 és 4 küldik, amihez jó ha van több ember,de azok nem a STORY részei stb.).
-
atainprison
senior tag
"Egyébként ez nem rossz ötlet, hogy csak akkor elérhető a kieg ha van aktív előfizu. "
Nem így van. A rendszer, amit most hoznak be úgy működik, hogy (állítólag) durván sztori központú lesz a kieg, és a sztori fejezetekre lesz felosztva. Megjelenésnél 9 fejezet lesz elérhető, de már most lehet tudni, hogy összesen 16 biztos lesz. A 9. fejezet utániak elvileg 2016 elejétől fognak havonta egyenként megjelenni. A lényeg, hogy az előfizetésed időtartamában megjelenő (és addig megjelent) fejezetekhez hozzáférsz, akkor is ha lejár az előfizetésed és nem hosszabítod meg, azonban ha kijön egy új fejezet, ahhoz csak akkor fogsz hozzáférni, ha megint előfizetsz (ezzel kényszerítve az embereket, hogy minél többször fizessenek elő).
Egyébként én azért szeretem ezt, az MMO-t, mert nagyon történetorientált és teljesen egyedül is végig lehet vinni a sztori, még klán sem kell hozzá. Megjelenésétől fogva játszom, de az első évben teljesen egyedül játszottam és úgy is jó volt (persze egy jó klánnal jobb), ellenben az eddig általam kipróbált MMO-kkal ez nem működött. -
atainprison
senior tag
Nem kell feltétlen, hogy akkor legyen előfizetésed. A lényeg annyi, hogy a kieg. okt. 27-én indul és csak előfizetőként férsz hozzá, ahogy a későbbiekben is, tehát, ha decemberben fizetsz elő, akkor onnantól fogsz tudni a kiegben lévő tartalmommal játszani, de ha már most vagy okt. 27-én akkor már a megjelenéstől játszhatsz vele (és kapsz egy instant lvl 60-as karit is, amivel egyböl lehet kezdeni a kieget, bár én ezt kezdőnek nem ajánlanám).
-
atainprison
senior tag
Az előfizetés most nagyon megéri annak, aki újra visszatér a játékhoz, mert október 27-én indul a következő kiegészítő, és csak az előfizetők jutnak hozzá (külön nem lehet megvenni) és egyben megkapsz minden eddig kiegészítőt, mindezt 4000 Ft-ért sztem nagyon megéri, annak aki szereti a Star Wars-t.
Az f2p/preferd témához nem tudok sajna hozzászólni, csak előfizetőként játszottam. Annyit tudok klántárstól, hogy preferedként minden tartalom elérhető, ha eleget játszol és ingame pénzért megveszed a "piacon" a kioldható dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest