Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
válasz PhilBrick #2134 üzenetére
Raidekkel semmi gond sincs, nekem nagyon tetszett mindkettő mind hard, mind normal módban. Viszont tele van bugokkal - de a bugok nem azt jelentik, hogy a raid szar, vagy szorulna fejlesztésre.
PvP tényleg egy vicc, bár nekem Alderaan kifejezetten tetszik. Huttball se rossz premade-del, anélkül csak hajtépés. Skill laggal meg kezdeni kell valamit, mert vicc hogy full T3/T2ben nem bírok egy 30as healert megölni, mert a szakításra rámegy a cooldown, de a healje végigmegy... Ilumról ne beszéljünk, majd visszatérünk rá amikor jönnek sírni azok, akik tegnap Empireön felhúzták magukat Valor rank 100ra, aztán bannolták őket.
Craft egyszerűen egy vicc.
-
whitezo88
nagyúr
válasz PhilBrick #2134 üzenetére
nekem a harmadik, wow és lotro után és imádom bár biztos nem fog annyi időre lekötni, mint wow, az is a komoly bc és wotlk endkontent miatt volt (4 évet nyomtam komolyan kb.)
nem lesz wowkiller, az azért volt jó mert légüres térben tudott mozogni kb, és ezért sok érdekes újdonság volt a raidek miatt pl. de az újdonság elmúlt, és itt leginkább csak az interaktív questelés miatt új, de kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest