- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
-
Hegyirabló
veterán
Dorn Base, mint Michael Dorn a Star Trekből. .)
A sith karakteres játékosok meg úgy mászkálnak be ott, ahol engem azonnal kilyuggatnak, mint ha kötelező volna.
Ez valami bug lesz. Ami azért meglepő számomra, mert ez nem nagyon jellemző erre a játékra, meg hát volt tíz évük, hogy foltozgassák, biztosan nem hagytak volna benne egy ilyen durva hibát.
-
L3zl13
nagyúr
Abból több fajta is van. Karácsony előtt volt akciós a Lightning, azt én is megvettem.
Aztán van a Sovereign Executioner Lightning, meg a Volatile azok villámokat szórnak mindenfelé. Azok nagyon népszerűek és több billió az áruk.
Nekem is tetszenek, de a múltkor pl egy csapatban voltam valakivel akinek ilyen volt a fegyverén, és kb 5 perc után elkezdett idegesíteni a kisülések hangja. Nem tudom tartósan hogy viselném ha a saját fegyveremen ilyen volna.Meg a múltkor volt fenn a GTN-en olcsóért egy Repair droid tuning. Az még szerintem vicces, úgyhogy megvettem, de még nem raktam rá egik karakteremre sem.
-
L3zl13
nagyúr
Azt ismerem. Velem is megesett párszor, pedig nem egyszerre öl meg, csak ha nem figyelsz fel rá, hogy tűnik el az életerőd miközben nem is vagy harcban, akkor szívás van.
Szerintem bug. Arra tippelek, hogy a nagy szintkülönbség miatt a lefelé haladást úgy értelmezi, mintha leestél volna valahonnan és sebződsz miatta.
A log írja is, hogy fall damage nyírt ki. -
Plata
félisten
Bár utólag eszembe jutott,hogy az originsel is gondom volt,az eredetinek mindenféle idióta grafikai hibája volt,pedig megvan két változatban is Originen.Végül virágboltival toltam végig sokszor.
Nem ez volt az egyetlen EA játék ami eredetiben játszhatatlan volt.Mass Effect-ek.
Vagy például a Godfather 2,ami meg van magyar nyelvű dobozos kiadásban és játszhatatlan.
Az angol origines vagy virágbolti megy. -
L3zl13
nagyúr
Colicoidok a sith akadémián, ez nem rémlik. Melyik sztoriban van ez?
#6686 Ha elmész a Colicoid war game című FP-re akkor ott elmagyarázzák, hogy azok az értelem nélküli dögök a Balmorrán csak valami alfaja a Colicoidoknak és van egy másik, fejlett technológiával.
Conquest: Ha akarod megnézed az elérhető conquest küldiket, kinézel egyet ami sok pontot ad/ott van a környékeden és igyekszel teljesíteni az objective-et. De én nem szoktam vele foglalkozni, mert a heti guild rampage meg az FP-k és Ops-okból össze jön elég.
-
Hegyirabló
veterán
-
-
L3zl13
nagyúr
Sok FP és story van aminek igazából csak jedi karakterrel van értelme.
Másrészt nem ketten irtjátok ki a Sith akadémiát. Azt már a bombázás megtette nagyrészt. Te csak a túlélőket takarítod el.Ami pedig a Korriban incursion FP végét illeti.
Ha jól értelmeztem, a Jedi aki kinyírta a Sithet titokban revanista volt, és részben az ilyen gyanús dolgok miatt kezd a karaktered és Theron nyomozásba amiből az egész Shadow of Revan sztori kibontakozik. -
L3zl13
nagyúr
Nem nagyon, de volt olyan szettem ami rögtön bekerült a collectionsbe ahogy megvettem, de olyan is ami csak akkor ha ráadtam a karakteremre vagy a kisérőmre.
Outfitterben hozzáadni lehet, hogy nem elég, ha nem viselted hagyományos módon.
Ha az is megvolt és úgysem oldja fel collectionsben akkor viszont passz. -
-
Hegyirabló
veterán
Fő küldetésben egy hajóra kellett menni, ahol volt egy marha sith, akinek már korábban ritkítottam a családfáját. Közben Kira is megbolondult, helyre kellett tenni. Erre mondják holoemberek, hogy menjek vissza Tythonra, és ott menjek be abba a terembe, ahol a Jedig szoktak bohóckodni. De nem tudok bemenni. Azt írja ki, hogy jelenleg nincs ott dolgom, a lila meg kiirányít az épületből, de kilépek, akkor meg nem irányít sehová. Ki kellett resetelnem az egész küldetést, és kezdeni előröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest