- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Hát annyira nem emlékszem.
Az rémlik hogy küldizés közben figyelni kellett az agybajosokra is.,lehet régen pvp szerveren játszottam?
Egyébként tatuinon a pvp terület is pang.Nem mintha izgatna a pvp,csak a szezon küldiben ott kellett valami szarságot keresgélni,paráztam hogy majd lesznek,de pangott az ürességtől.Pár eltévedt ócskás próbált rám tukmálni valami lopott verdát csak. -
Plata
félisten
Fene egye meg hogy nem írja,mikor napközben néztem akkor 58 bors volt,22 főzés és 18 kaja osztás,erre este mikor újra néztem már csak 24 bors volt meg tizenvalamennyi főzés és 19 kaja osztás.
Kevesebb mint előtte.
Pedig nyolc karival megcsináltam a nehéz kaja osztást,nehéz főzést és a sima főzést. -
Plata
félisten
Köszi,ez jó ötlet.
Szent anyám,1980 ember?
Én már 19-nél untam volna.
Nekem ez a bors nincs meg azt hiszem.
Ma valaki be linkelte öcsijét csetbe,csak karit kellett váltanom.
Úgy láttam bors a gubanc,csak nem tudom borsot mikor kell,amikor kéri,vagy bármikor nyomhatom?Vagy ha nem kéri nem is számolja?
Hogy a ragyába tudtátok ki várni az 1980 embert?
Nekem STO-ban két év alatt nem jött össze az 1000 melee kill.
Mert lusta vagyok és baromi nagy diszruptor ágyúval rohangálok.
Vagy ferengi energia korbáccsal. -
Plata
félisten
Na ezt kapd ki,most újra megpróbáltam promó kódot be váltani.
A 19-es kódodat sikerült és a LotSGallore kódot.
Kb két éve nem engedett kódot beváltani mert az accom invalid vagy mi a fukszia.
De a röhej az hogy a Code redemption részben ottvan az eddig beváltott kódok,szerintük eddig két kódot váltottam be,egyet 2013-ban és egyet 2015-ben.
Minden éves cantina és promó kódot beváltottam kb 2020-ig,de szerintük nem.
A játékban meg ott vár minden karakter generálásnál vagy 30 láda promós cucc.
Ezek tényleg nagyon hülyék. -
Hegyirabló
veterán
-
Plata
félisten
Más MMO-kban általában nincs ennyire leszintezve a kari.
Például a WoW-ban is a max szint 60 volt ,most fog emelkedni,de nem izgat egyenlőre,a régi területeket az Sw ToR-hoz hasonlóra csinálták,a karaktered szintjéhez igazodnak de max 50-es szintig,így a régi world bossok 60-as szinten üthetőek egyedül.Sőt ha rájuk néztél már attól bedobták a törülközőt.
De a régi kiegek instáit is lehet szólózni,rengeteg ruhát ki szedtem így,ugye a WoW-ban ha egy ruha esik,az be kerül a kollekcióba és minden kariddal közös.Így ha egy karimnak esett régi instában legendary cucc,ami iszonyú ritka és biza sok sok hétig dolgoztam vele volt hogy 20 karival.Akkor a többi karim is megkapta a fegyver-t,transmog vendornál pedig be tettem másik karinak is.Két kieggel korábbi instákat már lehet szólózni,sőt ha valaki nagyon tápos az előző kieg is megy.Nekem Sw ToR-ból ez a transmog hiányzik,Sw ToR-ban minden karival külön meg kell szerezni azt a ruhát amit szeretnél be rakni a karidnak az outfitterben. -
Plata
félisten
Kipróbáltam kiskarival az eventet.
Nagyon húzós.
Az jó hogy a csapat oda tud vinni engem,de mivel kicsi vagyok a bolygóhoz gyakorlatilag minden nekem jön,messziről.
A World boss-t megsem tudom karcolni,de csapat miatt van loot,ez jó.
A mellék küldinél már esélyem sem volt.
Minden vacak kis ellenség legalább 41-es.
Kilóméterről kiszúrtak és leütöttek mint a huzat.
De a world boss meg lett végül.
Bizonyára ha klánnal mentem volna a másik is sikerül.
De a hutt küldetését ki sem próbáltam,75-ös bolygóra küldött volna.
Viszont a séf meg a kiszolgálós küldik mennek.Hisz ahhoz nem kell harcolni csak főzni a népeknek vagy az ételt ki hordani. -
Hegyirabló
veterán
Köszi, menni fog ez!
#5758 Plata
Na és ha nem jön senki, akkor debil droid garázdálkodhat nyugodtan tovább?
Egyébként még mindig elég sok rossz döntést hozok. Lebuktattam egy szenátort, aki gonosztevőktől fogadott el pénzt. Már előtte mindenki dicsérte, hogy az milyen rendes. Erre elkezdett könyörögni, hogy ez így működik, máshonnan nem lett volna pénze, újjáépítésre használta, de ha lebuktatom, akkor sokan fognak szenvedni. Futni hagytam, erre nem sötét oldal pontot kapok!
-
Plata
félisten
Jah összekevertem a heti boss küldivel,ahhoz onderonra vagy hova a rákba kellett menni.
Én szerettem az advanced küldiket flottán.
Azért csináltam mindenféle karit hogy azokat le toljam.
Ma is van még 10 szint körüli karim,akivel addig mentem csak.#5730Hegyirabló
Kicsit könnyebb az 50-es szintig a fejlődés,mert már 80-as szinta max,a kis szinteken gyorsabb a fejlődés.Ha küldizel még kicsit lassab is mint FP-vel szerintem. -
Plata
félisten
Tudod,én mindig úgy kezdek bele hogy hű megyek és most berendezem ezt vagy azt.
Az elején még ok,de úgy egy óra tökölés után már elvesztem a türelmem és mindent dobálok mindenfele.
Az alderaan-i kecóm szépen indult,aztán nagyon eldurvult.
Konkrétan rá ment így is vagy négy órám.
A tatuini házam kb 20%,nar shadda is olyan 10%.Coruscant és dromund kaas 100% alderaan is 100%,a flottán levő kecóm 0%.
Yavin 4 házat is csak azért nem veszem meg mert olyan hatalmas hogy attól fix idegbajt kapnék ha be kellene rendezni.#5690Hegyirabló
Mivel steam-el összevan kötve az accom,ha steamben megveszem a kéthavi gamecardot automatikusan aktiválódik.#5691Hegyirabló
F2P-nek nem is lehet szerintem.
Tatuini kecó elég hangulatos.
De az enyém még nincs berendezve. -
Hegyirabló
veterán
Szia!
Nem az egyik fórumban, hanem több ezren panaszkodnak erre. Például itt, no meg itt. Meg Steam fórumon, meg kisebb nagyobb fórumokon.
A fiókok már össze vannak kötve, Plata nagyon kedves volt, segítette ebben is. Ahogy én kivettem, a régen használt fiókokkal van a gond. Amiket a passzivitás miatt letiltott az EA, legalább is vásárlás szempontjából. Elküldtem még szombat éjjel a képernyőmentéseket, most várom a választ, illetve szerencsére az egyik telefonomon van korlátlan EU egy napra, azt bekapcsolom, és fel is hívom őket, sokaknak telefonon aktiválják újra a fiókot. Csak állítólag indiaiak csinálják a telefonos támogatás, nagyon nem szoktam érteni az akcentusukat.
-
kexksz
addikt
Szerintem ismán megvan. Csak decemberben megvették 1.7 millióan, azóta eltelt mégegy hónap. Illetve azt is hozzá lehet számolni, hogy közbne bekellett fizetni a 2. hónapot, vagy beaktiválni egy 2 hónapos gamecardot.
Tegnap 8 óra folyamatos wipeolgatás után levittük Soa-t 1%-ra. (Hard mode) Ütnénk bele az utolsókat, erre fogja és szimplán eltűnik. Megvolt a boldogság.
-
kexksz
addikt
Minden játéknál az amerikaiak élveznek elsőbbséget, nagyon kevés kivétel van. Ha itt lenne először patch akkor meg az amerikaiak sírnának, tehát édesmindegy. Nem tudom azok közül akik most sírnak hányszor voltak ott MMOk startjánál és élték át az első hónapok szopását a lagg, bugok, szerverleállások miatt, de én még most is állítom, hogy SWTORnak volt a legjobb startja elég régre visszatekintve.
-
Viper26
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest