- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Éjszaka megcsináltam az Esselest. Hát, ez a játék egy hack 'n' slash. Át kellene nevezni Star Wars The Old Diablora. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, boss jön, ráugrasz, levágod. Győzelem, loot.
-
Hegyirabló
veterán
Pont ezen gondolkodtam, hogy nézem Mandalórit és most Boba Fett könyvét, hogy hipermodern technológia van a Star Warsban, lézer, hiperűr, mesterséges intelligencia, de például a településeik nagy része egy koszfészek. Nincs burkolt út, omladoznak a házak, tiszta kosz minden. A lassú postáról jutott eszembe.
De megjött, nagyon szépen köszönöm! Mivel tartozom?
-
Hegyirabló
veterán
Tudod mi kellene nekem? Egy tradicionális narancs színű kristály.
-
L3zl13
nagyúr
Sorcival toltam le ma az Ord Manteli bosst. Közelébe sem voltam, egyszer csak elhullottunk páran.
Földön se tűz effect se előtte telegraph nem látszott.
Nem tudom, hogy kilőtt rám egy single target attackkal vagy csak annyira lagzott volt, hogy nem jelenítette meg a földön a jelzést, de egy pillanat alatt elfeküdtem tőle.A DK boss egy vicc. A coruscanti is, de annak van az a hülye attackja ami néha kinyír pár embert.
-
L3zl13
nagyúr
Kérdés melyik.
Némelyik 16 fős csapatnál olyan gyorsan elhullik, hogy alig van ideje az embernek beleütni.DK WB: Ha nemsummonolnak, legegyszerűbb felvenni a heroicot amelyikben a Sith code rúnákat kell összegyűjtened és használni a teleportját. Attől egy kicsit délebbre van a mocsárban.
De ha már WB, az a rohadt robot Ord Mantelen mindig kinyír. Nem is látom a tüzet és egyszer csak meghaltam.
-
myckey
veterán
Ez most egészen pofásan fest, mintha sokat változott volna a megjelenés óta ( mármint a tényleges kezdet óta, ami nem tegnap volt )
Mindig kedveltem ennek a játéknak a Lore -jat, de csak az elején, pár éve mélyedtem bele jobban. Aztán elhagytam a gamet, emrt elvesztem a lényegében.
Mindig is KOTOR utódot akartam látni benne.Pedig sztm rohadt jó ez az egész. Az átvezető videokrol nem is beszélve, azokat a mai napig megnézem megosztókon.
[ STAR WARS: The Old Republic - 'Disorder' Cinematic Trailer
2 éves, legújabb Cinematic ...Meg szimpatizálok a politikával is, tehát egyszer előfizetsz, utána mindent is megkapsz a játékban, amit ki lehet játszani. Ráadásul vannak akciósan fizetőeszközök is, amit nem is költesz el. Egyszer beruházol valami akció keretében, utána többet nem kell erre költeni.
-
Hegyirabló
veterán
Helló újra!
Ellenőriztem, az accountom működik, nincs akadálya az előfizetésnek. De még mindig nem tudom, régi lemez, hogyan játsszak, hogy ne érjek el a maximum szintre a játék negyedénél? Meg a pénz miatt is aggódom, egy éve mindig azzal volt gondom, hogy szegény voltam.
-
L3zl13
nagyúr
Én is láttam már ilyet kétszer vagy háromszor.
Ezt normálban akkor írja ki, ha fel akarsz menni a VIP részre a középen lévő lifttel úgy, hogy nem vetted meg a VIP karperecet.
De valamitől néha bebugol és az egész fleet instanceben mindenkinek, vagy legalábbis azoknak akik a közelben vannak elkezdi folyamatosan spamelni ezt az üzenetet.
Aztán egyszer csak abba hagyja.Nem tudom, hogy kiderült-e már, hogy mi váltja ki.
-
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Én egyszer akartam kickelni valakit az utolsó boss után Esselesen.
A gyökér úgy indított, hogy az Esseles túl hosszú, kickeljük, hogy megússza a penaltyt.
Nem kickeltük. Ő kiment az instából és inkább kivárta míg mi megcsináljuk hárman, miközben ő ugyanúgy nem tudott más group contentet csinálni mintha büntiben lenne, minthogy ő maga kilépjen.Szerettem volna kickelni az utolsó boss után, hogy ne számítson neki a dailyben se, de sajnos nem jött össze.
-
Hegyirabló
veterán
Komputerrel is tudnak olyan zenét csinálni, hogy észre sem veszed. Minden hangszerhez külön szoftver van. Ott van Inon Zur, izraeli zeneszerző, Dragon Age Origins zenéjét szerezte, szinte csak játékzenéket csinál, ahol van rá pénz, azt nagyzenekarral, de vannak számítógép generált zenéi is. Ezért nem tudom, hogy ennél vajon hogy készült.
Szerk: Itt a válasz, ez nagyzenekaros.
-
L3zl13
nagyúr
Mikor megjelenés után elkezdtem játszani a játékkal először magyar guildbe csatlakoztam. Nem volt különsöebb gondom velük, bár akkor még más volt a játék, ahogy mondod.
Mostanában már eszembe se jutna kimondottan magyar guildet keresni. Nem azért mert bajom van a magyarokkal, de semmi igényt nem érzek arra, hogy magyarul, vagy magyar témákról beszélgessek valakivel a játékon belül. Ráadásul még a legnagyobb guildek is néha nehezen tudnak összehozni raideket manapság, nemhogy egy kis guild, pár aktív taggal.
Kaon under siege: Szeretem azt az FP-t is, bár a sok mob miatt fárasztó tud lenni. Főleg ha az emberek behúznak minden groupot. Van az a szoba tele fertőzöttekkel, ott elég könnyű wipeolni ha valamelyik gyökér mob belök egy másik group közepébe.
-
Hegyirabló
veterán
Nagyon nem akarom itt, de ezt még muszály. Volt egyszer egy riport vele a tévében, és a riporter nem kendőzött, megkérdezte tőle, hogy mi a véleménye a külsejét érintő viccekről. Azt felelte, hogy neki ezer csaja volt, és akik szerint ő csúnya, azok csak magukat szokták birizgálni csajok helyett.
Önbizalma legalább volt. Remélem nem kapok büntetést ezért.
-
L3zl13
nagyúr
Én is birom őket. Még az Esselest is amitől legtöbben már hülyét kapnak.
Tegnem pl bedobott Master Mode Nathemára. A 4-ből 2 nem ismerte a taktikát. Párszor wipe-oltunk a robot kutyán meg Geminin de azért sikerült lenyomni őket. Aztán az utosó boss-t pár wipe után feladta az egyik, úgyhogy szétszéledtünk mert késő volt. De azért poén volt még úgy is, hogy nem lett meg az utosó boss.
-
-
L3zl13
nagyúr
Hát, hacsak nem implant, füles vagy hasonló akkor lehet használni később is modokkal vagy beállítani outfitnek. De igazából egyik sem olyan nagy szám kinézetre, hogy mindenáron össze akarnám szedni a szettet.
Úgy rémlik kezdetben az SWTOR is olyan volt, hogy a szintlépés nem volt automatikus.
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem ez valami urban legend.
Mindenhol azt írják, hogy nincs édeshármas és ha mindkettőt válsztod abban a cutscene-en azzal vége a Vette románcnak.
Van valami bug ami miatt elvileg "elveheted" mindkettőt. De ilyenkor sem osztoznak rajtad ténylegesen, hanem mindkettő úgy kezeli mintha őt választottad volna.
Ráadásul a KotFE véglegesíti a döntést és már csak az egyikkel (talán Jaesa?) folytathatod a viszonyt vagy pedig dobod valamelyik, a kiegben lévő új románcolható karakter kedvéért. -
L3zl13
nagyúr
Szerintem Sith Warriornál eljátszadozhatsz két társaddal, de ha jól tudom ott is választani kell melyikkel jössz össze végül.
Ami a sith sorcerer sztorit illeti, sokan dicsérik, de szerintem a második fele unalmas volt a vége pedig nagyon gyengére sikerült. A fő ellenfél teljesen szánalmas. A társak is unalmasak.
Kíváncsi voltam Asharára, de nagyon gáz. Darth Vader hozzá képest a jedik mintapéldánya.Zasht bírtam, illetve ha gonosz akarsz lenni akkor rengeteg humoros beszólás van, de maga a sztori nem nagy szám szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest