- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Nah, most felraktam a legújabbat, 2 dolgot javítottak benne, miközben állítgatom, és eszembe jut valami leírom.
1) Feliratot én opaque box-ban használom, fekete áttetsző háttérben. A feliratot szeretem, ha teljesen a képernyő alján van, hogy fekete átlátszó háttere összemosódjon a monitor kávával. Viszont akármit akárhogy állítok, egyszerűen minimum 5-10 pixel hézag van alul.
Mivel tudom elérni, hogy az ablak, vagy a képernyő aljához igazítsa. Azaz 1 soros akkor is alul legyen, mert jelenleg ha 2 soros akkor kb 5-10 pixel üres rész van, ha 1 soros akkor meg 50~.2) Mivel amit csináltam Kmplayer-hez skint, sajna nem lehet használni Potplayer-hez, hol található egy nagyobb skin adatbázis képekkel, szépen rendszerezve.
3) Magyar verzió várható belőle a közeljövőben? Vagy külön letölthető magyarítás?
4) Hol van az, hogy "Lejátszás után Leállítás". Esténként ha elalváshoz nézek valami sorozatot és bealszom a felénél, akkor ne arra keljek hajnalban, hogy gép még megy. Kmplayer-ben ez 1 hotkey. -> Megtaláltam
5) Kmplayer-ben a sima jobbra-balra gombokkal képkockákat léptet előre hátra, Potplayer-ben ezt hogy érhetem el?
szerk.: Nem használok cleartype-ot, viszont Kmplayer-ben nagyon szépek a betűk, Potplayerben viszont eléggé recések a betűk széle, erre van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple Watch
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bluetooth hangszórók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest