Hirdetés
Aktív témák
-
-
gro0ms
aktív tag
Abüdösfrancba... Tudtam h valami átverés van itten... Most megint szedhetem szét ezen a héten már harmadszor
Mellesleg ez tuti 2 emberes vagy barátikörös munka, de egyedül nem lehet normálisan egyensúlyozni, csavarozni, stb. Szal rossz összeszerelni...azé még így is a ZALMAN a beszt...
[Szerkesztve] -
HarryPlotter
tag
szerintem nem most írtam először, nézd meg atopikot ahol letárgyaltuk a cserét. nézd meg a végét.
és hogy miért nem írtam? hm. talán azért mert reggeltől estig dolgozom, és kellőképpen ritkán jutok ugy mint most itt a nethez ilyen sokáig, ált. 5-6 percet szoktam ph-n töltenbi naponta max.
ésnaná hogy reagálok ha valaki beszól. egyébként köszi hogy figyelmeztetnél az smsedben hogy f*kázás forog fönn.
lehet moderálni.
[Szerkesztve] -
HarryPlotter
tag
szó nincs arról hogy nem jó a kártya, mert a le biossal tökéletes. egyébként egy ic7 lapról van szó, no abban nem megy tökéletesen 5950 ultraként.
lehet posta természetesen. címemet emailben küldöm, akkor légyszives bár megadtad a tiedet, kérlek add meg újra. semmi akadája nincs a postának. -
-
-
-
Loretto
veterán
-
Flameus
aktív tag
''Savanya bizonyára tuti jó srác, csak velem nem jött ki jól a dolog''
Nálam jól kijött...nem akarom védeni, mert a részleteket nem ismerem, de nálam tiszta a srác mint a szüz hó...rossz szándéknak a csíráját sem éreztem rajta...amúgy is felesleges lett volna...minden mint a mesében...egyszerű és nagyszerű...
- ismétlem a részleteket nem ismerem, de én egy 9800 XT-t intéztem vele és tiszta ügy volt -
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest